Buyrun size bol bol sözler

şiirℓє ∂oкυnмυş,sonsυz ßir kiтαρ gißisin...
Sαçℓαяıм ßєyαzℓαşsα,yüzüмdeкi çizgiℓєя ∂єяinℓєşsє∂є,кαℓßiм ∂αiмα gєnç кαℓαcαктıя...
αy ιşιgιη∂α ßυℓυşмαк üzєяє sözℓєşєη αşιкℓαя içiη güηєş ηє кα∂αя gєc ßαтαяsα ßєηiм içiη∂є o кα∂αя gєç ∂ogυyoя∂υ...
ßiя кαℓpтє fiℓizℓєnєn тємiz sєvgiyє нєя нαngi ßiя sєßєßℓє iнαnєт єтмєк кαтiℓℓiктiя ...
vє şiм∂i тαηяι'ηιη αℓкιşℓαяιηι ∂υyυyoяυм , кαραηιякєη ßυ soηsυz тяαjє∂iηiη soη ρєя∂єsi
kolların boynuma dolanmış iken,,Seni öpmelere kıyamadım ben...
∂єηiz ∂єğiℓ кi yüяєğiм , öfкєsiηi кιyιℓαяα vυяsυη
yαктιм αкℓιмιη gємisiηi,,ßiη∂iм göηℓüмüη υçυsυηα
günahlarımı şeytana ruhumu tanrıya satıyorum
ßєηi içiηє çєктiкçє zєvкtєη ∂öяt кöşє oℓαη,,ραyтαк ßαcαкℓı ßiя fαнişє şiмdi sєssizℓiк
sυsкυηℓυğυм ßüyü∂üкçє / кαℓp αтιşℓαяιмιη αкsαк тiтяєк sєsi çoğαℓιyoя
кємiяgєη ßiя υğυℓтυ yüкsєℓiякєη,,кαяαηℓιğιη yiтiк кαsvєтiη∂є,,кüfüяßαz, sαянoş, sαℓyαℓι zαмαηιη αğzιηι кιяιyoяυм
çocυкℓυgυмα кαçтιм /αяαяsαηιz яυнυмυη yαşιη∂αyιм
yαşαмα sυsтυм / sєη ∂є sυs ßαηα
sєsiмin göℓgєsin∂є кαℓ / oяα∂α sєni buℓαмαzℓαя
кυя∂υğυм cüмℓєℓєя α∂єтα нαyαтα isyαη є∂єя giвi, ''çιяpιηιyoя''..Çιяριη∂ιкçα кυяυyoяυм вєη∂є.
Varlığın ayrılığım kadar olsun ... Hoşçakal Yüreğimin karanlıkta bıraktıgım arka yüzü ...
Yüreğimde Hala Elleri , Cebinde Şarkı Söyleyen Bir Çocuğun Vurdum Duymazlığı.......
∂iℓ тeℓαfυz є∂ємiyoяsα,,gözℓєяiη ∂iℓinє iyi вαкмαк gєяєкiя...
υмυ∂υмυ кιя∂ιм / ραяçαℓαяι тoρℓυyoяυм
sevilmeye gayret etme , kendini sevdirmeye terket!
tαηяι'м кαdєя ∂є∂ιğιмι ßαş†αη yαzαßιℓιя мιyιм ?
ℓiмє ℓiмє ∂öкüℓüyoя uмutℓaяιм...
ßiя ßiя кöяєℓ∂i ∂uyguℓαяιм,,sαyιsιz iηciℓмişℓiğiм∂єη
hєя ∂αмℓα∂α yüяєğιηιη ι∂αмιηι ιzℓєyιp ∂є,,yιtємємєк ηє∂ιя ßιℓιя мιsιη?
__нιç нαуαℓℓєяιηιz∂єη "0" αℓ∂ıηız мı __
Tutsαм şιм∂ι hαyαtι ßoşαℓtsαм,кαℓptєη кαℓßє ηαкℓιyαt vαя мι∂ιя?Tüм кιяιℓмιşℓιкℓαяιмι tαşιyαcαк!!..
вoş yєяι oℓαη вιя мαsαℓ vαя мι вιℓ∂ιğιηιz ?
яotαsız вiя gємi∂є tαηяı'ηıη єtєкℓeяi αℓtıηα sığıηıyoяuм...
Benden başkasına sırılsıklam yabancısın.
кєşкє çocuк oℓﻯaм yєηidєη,ﻯadєcє düştügüм içiη acıﻯa \ çoк кoştuguм içiη caяpﻯa кaℓbiм.. !!
ﻯєηiη ∂okυηυşℓαяıη,ﻯєηiη ﻯєvgiη 0ℓmα∂αη İçim ßυz Tυtmυş Gibi..Tüm ßυ Öℓüm Aяαﻯıη∂α Tєк ﻯєηsiη Hαyαt 0ℓαη...
Oysa ben gözlerindeki sarhoşun cebinde duran son şişesindeyim!! Al beni çek damarlarına…
” Hep DUdakLARımı OKudUN Bİraz da GÖzLERimi OKumAyı DeneSEyDin yAA__!!!…”
Sarılmak istiyordum birine,Hiç kimse bana sarılmadı diye...Soluk soluğa kovalıyordu yalnızlığım beni,Her an yakalayacak gibi...
Bir kale sandıkları şey öyle görünse de bir kale gibi, kumdandı aslında evet, sadece kumdan, ama bilmediler bilemediler beni....
sen benim sözlerimsin. Seni kalbime koyuşum bundan. Ve sen dostsun. Ruhuma sığınak ararken haykırmam hep bu yüzden...