| Eylül 27, 2007, 09:46:54 ÖÖ |
|
|
 |
|
|
Bir gün zaman kayar ellerimizden tutamayız, sel olur akar göz yaşları kurutamayız, öylesine bendesin ki ve öylesine sendeyim ki: unutmak istesekte unutamayız... ----------------------------------------------------------- bazen çılgınca bağırmak istedim ben bezen sadece kendime sakladım seni bazense önüme gelen herkese anlatmak istedim ama kimseyle paylaşamam ben seni -------------------------------------------------------------- Mavileri severimde, aşkıma bahar değil, Sendeki bakışlar yakarda, yüreğime kor değil, Düşlerimdesin ama, daimi bekçisi değil, Karanlık yanıma kandilsinde, aydınlığıma güneş değil, Gecem yıldızsında, ufkuma doğan dolunay değil, Yanında mutluyumda, gözyaşlarım sana değil, Sana sevgim sonsuz ama, bu sevgim aşk değil... ---------------------------------------------------------------- Hadi çık gel bu gece düşlerime Yıldızlar salınarak yağsın üzerimize Ay ışığı örtüp gizlesin ikimizi Sana söz olsun ki ertelerdim doğacak olan güneşi Sensiz başka günlerime. ----------------------------------------------------------------- Aşk hiç ummadığın biranda kapını çalıyorsa, için ürperiyor, nefesin kesiliyor, kalp atışların hızlanıyorsa; sakın korkma! unutma ki ansızın gelen aşklar büyük mutluluklar getirir..! -------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
|
|
varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım. yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım aşkım....  
|
|
| Eylül 27, 2007, 09:59:58 ÖÖ |
|
sirine86
|
 |
|
|
En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutlulukları gözlerine ve en derin sevgileri kalbine usulca bırakıyorum BEBEĞİM. ---------------------------------------- Gerçek aşklar bitmesini bilen aşklar olduğuna göre,insanlar ya hep sahte aşklarıyla evlenir,yada evlenerek aşklarını sahteleştirir. ---------------------------------------- BIR CEMBER CIZILSE.MERKEZINDE BEN,KENARINDA SEN.SEN DONDUKCE BENI,BEN DONDUKCE SENI GORSEM.OYLE BIR AN GELSEKI,YARICAP SIFIR OLSA... ---------------------------------------- Biliyor musun? Özlemedim desem yalan olur Ve dudaklarımdan dökülemez kelimeler Kahretsin bu gecede seni düşünüyorum Ve özlüyorum Galiba, artık galibası da yok Seni seviyorum.. ---------------------------------------
ÇOCUKÇA AŞK
Seni özlemek geldi içimden Çocukluğumu özler gibi Babamın eve gelişini gözler gibi Sobanın üzerinde kızarmış ekmek Çaydanlıkta tıkırdayan çay İçmek geldi seni içimden Oh çekerek yudum yudum Ağlamak geldi içimden Hüngür hıçkırık çocukça Hiç neden olmasa bile Türlü kaprisler yaparak sana... Karanlıktan korktum da yine Yatağında uyumak istedim Sokulup kedi gibi koynuna Sıcaklığını duymak istedim Haydi evcilik oyna benimle Çamurdan köfteler yap bana Bu yaramaz bebeğine Ninniler söyle dizinde Haydi çocuk gibi davran bana Hiç olmadığım kadar çocukça Çocukluğuma ver bütün bunları
Farzet ki -
Çocukça aşık olmak geldi içimden...
---------------------------------------------------------
Bir yildiz sec kendin icin gökyüzünden gözlerin gibi parlak, senin gibi tatli olsun, bir yildizda bana sec, parlakligi önemli degil yeterki sana yakin olsun
--------------------------------------------------------
|
|
|
|
|
|
varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım. yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım aşkım....  
|
|
| Eylül 29, 2007, 05:23:05 ÖS |
|
bysessiz19
|
teşekkurler hepsi çok güzel paylasımın için saol şirine86 :o :o :o
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Ekim 05, 2007, 11:30:33 ÖS |
|
DRaGoN
|
sizlerde sağolun ..
senin penguenelrde hiç fena değil ;D ;D ;D . çok komiik. ;D ;D ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ekim 05, 2007, 11:36:39 ÖS |
|
|
Google Words: sevgi sözleri !!!...... Dosyasi, sevgi sözleri !!!...... Belgesi, sevgi sözleri !!!...... Programi, sevgi sözleri !!!...... Oyunlari, sevgi sözleri !!!...... Download, sevgi sözleri !!!...... Resimleri, sevgi sözleri !!!...... Hikayeleri, sevgi sözleri !!!...... Haberleri, sevgi sözleri !!!...... Indir,
sevgi sözleri !!!...... Yükle, sevgi sözleri !!!...... Videosu, sevgi sözleri !!!...... Arsivi, sevgi sözleri !!!...... Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
sevgi sözleri !!!......, Paylasim, Oyun, Torrent,sevgi sözleri !!!......, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, sevgi sözleri !!!......, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, sevgi sözleri !!!......
|
Yükleniyor...
| | | | |