• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: ehliyet rusat
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 289 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ehliyet rusat  (Okunma Sayısı 289 defa)
Aralık 12, 2007, 03:56:15 ÖS
iori_yagami'in Bilgileri
iori_yagami
iori_yagami
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj İori_Yagami

Cinsiyet Bay
Üye ID 5
Kayit Tarihi Ağustos 27, 2007, 12:53:29 ÖS
Nerden istanbul
Mesaj Sayisi 1162
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Adamin biri arabasiyla yola cikmis.
Bir gölün kenarindan gecerken kirmizi elbiseli bir adam elini kaldirmis,durmasini isaret etmis. Adam arabasini durdurmus. Kirmizi elbiseli adam:"Merhaba, ben ormanin kirmizili ibnesiyim, Karnim cok aç. Bana yiyecek bir seyler verir misin" demis. Adam bir parca ekmek vermis tesekkurleri kabul edip yola cikmis.
Daglik bir bolgeden gecerken karsisina sarilar icinde bir adam cikmis. Elini kaldirip adama durmasini isaret etmis. "Ben bu dagin sarili ibnesiyim. cok susadim. Suyun var mi?" demis Adam bir sise su vermis yola devam etmis.
Yol asfalta cikmis. Bir zaman gectikten sonra mavi elbiseler icinde bir adam el kaldirmis, durmasini isaret etmis. Adam artik sinirlenmis:"Soyle bakalim asfaltin mavili ibnesi, Sen ne istiyorsun"
"Ehliyet ve ruhsat".

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
 Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap

Google Words: ehliyet rusat Dosyasi, ehliyet rusat Belgesi, ehliyet rusat Programi, ehliyet rusat Oyunlari, ehliyet rusat Download, ehliyet rusat Resimleri, ehliyet rusat Hikayeleri, ehliyet rusat Haberleri, ehliyet rusat Indir, ehliyet rusat Yükle, ehliyet rusat Videosu, ehliyet rusat Arsivi, ehliyet rusat Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
ehliyet rusat , Paylasim, Oyun, Torrent,ehliyet rusat , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, ehliyet rusat , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, ehliyet rusat

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS