| Mart 15, 2009, 12:43:39 ÖÖ |
|
|
Dünyanın En Büyük Geyiği  Dünyanın En Büyük Köpeği  Dünyanın En Büyük Kelebeği  Dünyanın En Büyük Aslanı  Dünyanın En Büyük Tavşanı  Dünyanın En Büyük Şerefsizi  Dünyanın En Büyük Bayrağı 
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mart 15, 2009, 12:46:22 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
kaptan gene yapacağını yapmışsın yaa süper bir paylaşım olmuş çok teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 15, 2009, 12:49:55 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Çaktırma :)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mart 15, 2009, 12:03:48 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
inanılmaz ama gercek cidden cok guzel paylaşım
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 15, 2009, 05:48:34 ÖS |
|
bαL10cuк
|
süfeR Ya xD emeqine sağLık ßidanem
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: Dünyanın En Büyükleri Dosyasi, Dünyanın En Büyükleri Belgesi, Dünyanın En Büyükleri Programi, Dünyanın En Büyükleri Oyunlari, Dünyanın En Büyükleri Download, Dünyanın En Büyükleri Resimleri, Dünyanın En Büyükleri Hikayeleri, Dünyanın En Büyükleri Haberleri, Dünyanın En Büyükleri Indir,
Dünyanın En Büyükleri Yükle, Dünyanın En Büyükleri Videosu, Dünyanın En Büyükleri Arsivi, Dünyanın En Büyükleri Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Dünyanın En Büyükleri, Paylasim, Oyun, Torrent,Dünyanın En Büyükleri, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Dünyanın En Büyükleri, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Dünyanın En Büyükleri
|
Yükleniyor...
| | | | |