| Mayıs 09, 2009, 01:46:27 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 25, 2009, 03:15:28 ÖÖ |
|
messii06
|
Tesekkürler
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 25, 2009, 09:05:43 ÖÖ Gönderen: KaPTaN6 »
|
|
|
|
| Haziran 30, 2009, 03:27:15 ÖÖ |
|
KaPıCı
|
ne bu yha cızgı film deilmiydi aga bu :D nese bakıp bi izleyek nassiii bişi bu arada beni bol bol goreceksin kanka teşekkurler emeğine saglık ha bi ra eline sağlıkda demehk isderim bi yemahk yaparsan bana :):):)))
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 30, 2009, 06:09:13 ÖS |
|
zerdalee
|
tesekkürler elinize sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 05, 2009, 08:24:18 ÖS |
|
sanane
|
sağolasın dostum
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 12, 2011, 01:56:21 ÖS |
|
|
Google Words: Dragonball Evolution R5 LINE XviD Film İndir Dosyasi, Dragonball Evolution R5 LINE XviD Film İndir Belgesi, Dragonball Evolution R5 LINE XviD Film İndir Programi, Dragonball Evolution R5 LINE XviD Film İndir Oyunlari, Dragonball Evolution R5 LINE XviD Film İndir Download, Dragonball Evolution R5 LINE XviD Film İndir Resimleri, Dragonball Evolution R5 LINE XviD Film İndir Hikayeleri, Dragonball Evolution R5 LINE XviD Film İndir Haberleri, Dragonball Evolution R5 LINE XviD Film İndir Indir,
Dragonball Evolution R5 LINE XviD Film İndir Yükle, Dragonball Evolution R5 LINE XviD Film İndir Videosu, Dragonball Evolution R5 LINE XviD Film İndir Arsivi, Dragonball Evolution R5 LINE XviD Film İndir Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Dragonball Evolution R5 LINE XviD Film İndir, Paylasim, Oyun, Torrent,Dragonball Evolution R5 LINE XviD Film İndir, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Dragonball Evolution R5 LINE XviD Film İndir, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Dragonball Evolution R5 LINE XviD Film İndir
|
Yükleniyor...
| | | | | |