| Eylül 03, 2009, 01:05:37 ÖÖ |
|
|
DOSTUM Bir tılsımdı günlerin getirdiği, Zarar içinde hayıflanan insan Eksikliğini hissediyordu bir bahar gecesinin� Oysa gülerken akan yaşlar Oyunculuğun sebebiydi. Dayanmak zor değildi omuzlarına. Bir o kadar da sızılıydı. Çünkü her defasında; Sevgilim, Annem, Hayallerim, Oluyordun sen� Biliyordum bitmeyecek bir duanın öncesinde idik. Sen en paylaşılmaz olanlarımdandın. Zorlu virajlarımın destekçisi, Bir daha çalkalanmayacak güneşin sıcaklığıydı sözlerin. Ve en güven duyduğum yerdi o yersiz bakan gözlerin. Dostum derdin! Söyle dostum: Dost dostun arkasından vurur mu çaresizliğinde� Söyle dostum: Ergenlik mi yasamın bileşkesi, Yoksa biz büyüdük küçüldü mü dünya? Konuş benimle dinle dostum beni: Yine başucumda ol Ol ki yüreğimin kaynaması dinsin gayrı İki çift söz uçur bana kanatlarında Bir bakış göster uzaklara Konuş benimle Konuş dostum...
Handan YAKAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: DOSTUM Dosyasi, DOSTUM Belgesi, DOSTUM Programi, DOSTUM Oyunlari, DOSTUM Download, DOSTUM Resimleri, DOSTUM Hikayeleri, DOSTUM Haberleri, DOSTUM Indir,
DOSTUM Yükle, DOSTUM Videosu, DOSTUM Arsivi, DOSTUM Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
DOSTUM, Paylasim, Oyun, Torrent,DOSTUM, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, DOSTUM, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, DOSTUM
|
Yükleniyor...
|