• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: DÖNERİM DEMİŞTİN
Cevap SayisiCevap Sayisi: 2 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 379 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: DÖNERİM DEMİŞTİN  (Okunma Sayısı 379 defa)
Ekim 11, 2008, 01:26:57 ÖS
^^Gսиεگگi๓.°'in Bilgileri
^^Gսиεگگi๓.°
KRaLiÇe
Hero Member
*

Cinsiyet Bayan
Üye ID 35
Kayit Tarihi Eylül 02, 2007, 09:09:32 ÖS
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Soğuk bir sonbahar akşamıydı. Hava kararmış, yağmur başlamıştı. Düşlerimize yağmur yağıyordu ellerimizi. Gözlerin donuk bedenin halsizdi. Gizli bir el kalkış hazırlanan otobüse binmek için seni sürükler gibiydi. Sanki kalmak istiyordun. “baharda dönerim” demiştin hatırlıyor musun ?” Sakin beni unutma bekle.” Ben seni unutmadım sevgili, ben seni unutmadım. Bütün kış baharda döneceğin günün hayaliyle ısındım. Minik öpücüklerle uyandırıp güneşin doğuşunu gösterecektim sana. Çiçeklerin, denizin, kumasalın, güneşin tadına birlikte varacak , gün batımlarında denizle birleşen ufuk çizgisini birlikte seyredecek, ay ışığında mutluluk şarkımızı söyleyecektik. Yalan değil kaçamak sevdalara takıldım yokluğunda bir süre. Sana benzeyen her şeyi sevdim ben. Sevdiği her şeyde senden izler vardı. Aradığımı buldum sandım ama yanıldım , bulduğum sen değildin. Olmadık zamanlarda aklıma düştün, zamansız yaralandım. Her sabah seni bulmak için yolara düşmek geldi içimden ama gidemedim . Yalnızlığın acısıyla gurur satın alır oldum her gece. “Gelir” dedim kendi kendime, “Söz verdi gelmesi gerek.” Bekledim.Kendimi param parça hissetim ama yine de sana kızamadım.Unuttum kötü sözlerini Unuttum kapında bekletildiğimi.Unuttum telefonlarıma cevap vermediğini, kavgalarımızı unuttum. Bir tek seni unutmadım sevgili, bir tek seni unutamadım. Hep dönmeni bekledim. Zamanla alıştım acılara , ölüm ilanlarında kendiliğinden siline adreslere. Alıştım sevdiklerimin yokluğuna. Ama yalnızlığa alışamadım, hasrete alışamadım, sensizliğe alışamadım. Hep dönmeni bekledim. Olamadı gülüm bir araya gelemedik. Oysa daha yolun başındaydık, tomurcuktuk daha çatlamaya hazır. Bahar gelmeden ayrıldık. Şimdi artan yalnızlığım , büyüyen yokluğu var . duvarlarda gözlerinin izi , kapı kollarında parmak izlerin saklı. Sen neredesin sevgili, varlığın nerede ?. bir mevsim döndü , sen dönmedin . Düşlerim böyle dağınık değildi eskiden. Kara bulutlar gibi kümelenip bir yere, acılarım yüreğimde çöreklenmişti gece yarılarında. Özlemlerim hiç bu kadar olmamıştı gün ışığına. Hasret bu kadar büyümemişti. Şimdi göçebe olmuş yüreğimle her sabah yeni yolculuklara çıkıyorum. Umudun türküsünü söylüyorum öksüz bakışlarımla...
Ekim 11, 2008, 04:53:25 ÖS
^^KaPTaN6^^'in Bilgileri
^^KaPTaN6^^
^^BeBeTo^^
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj ^^BeBeTo^^

Cinsiyet Bay
Üye ID 1
Kayit Tarihi Ağustos 22, 2007, 11:05:28 ÖS
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4571
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Emeğine sağlık canım güzel bir yazı

^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^
Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..!
Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor
Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..!
Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee..

========ஜ۩۞۩ஜ========
 ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██►
========ஜ۩۞۩ஜ========

Yalnızlık coştu yüreğimde
Sende baska hersey yabancı bana
Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum
Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı
Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum
Ama simdi en olmayacak şeyi
Seni istiyorum neden deme
SENİ SEVİYORUM
Ekim 11, 2008, 11:12:19 ÖS
n_e_h_i_r'in Bilgileri
n_e_h_i_r
Sr. Member
*

Cinsiyet Bayan
Üye ID 64
Kayit Tarihi Eylül 16, 2007, 02:32:19 ÖÖ
Nerden sakarya
Mesaj Sayisi 436
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

saol güzelll

Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...

Google Words: DÖNERİM DEMİŞTİN Dosyasi, DÖNERİM DEMİŞTİN Belgesi, DÖNERİM DEMİŞTİN Programi, DÖNERİM DEMİŞTİN Oyunlari, DÖNERİM DEMİŞTİN Download, DÖNERİM DEMİŞTİN Resimleri, DÖNERİM DEMİŞTİN Hikayeleri, DÖNERİM DEMİŞTİN Haberleri, DÖNERİM DEMİŞTİN Indir, DÖNERİM DEMİŞTİN Yükle, DÖNERİM DEMİŞTİN Videosu, DÖNERİM DEMİŞTİN Arsivi, DÖNERİM DEMİŞTİN Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
DÖNERİM DEMİŞTİN, Paylasim, Oyun, Torrent,DÖNERİM DEMİŞTİN, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, DÖNERİM DEMİŞTİN, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, DÖNERİM DEMİŞTİN

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS