| Eylül 01, 2007, 09:52:23 ÖÖ |
|
|
Ay geceye hakim olup gökyüzüne yükseldiğinde Yıldızlarla birleşip insanları büyülediğinde Aynı zamanda düşündürüp hüzünlendirdiğinde Bir tek seni düşünüyorum.....
Bir sağnak yağmur yağarsanki gözlerimden Alabildiğine hırçın bir şekilde dökülür dizlerime İşte bu nedenle yansırsın Duygu yüklü şiir dizelerime....
Balıkları bilirmisin sen.... Denizlere derin denizlere mahkumdurlar Gece ile gündüzüde birbirinden ayıramazlar Oltaya takılmaları yem için değil... Gece ile gündüzü görmek içindir...
Sen bana gelde sana; Gece ile sensizliğimi; Gündüz ile; sana olan sevgimi göstereyim İşte bu nedenle yansırsın Duygu yüklü şiir dizelerime....
Bir deli poyraz yaratır sensizliğim..... Bir hırçın yağmur yağdırır gözlerim.... Bir sevdayı anlatır yazdığım şiirlerim.... Birde sen varsın şiirlerimde.... Anlatmakla bir türlü bitiremediğim.....
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: DİZELERİM Dosyasi, DİZELERİM Belgesi, DİZELERİM Programi, DİZELERİM Oyunlari, DİZELERİM Download, DİZELERİM Resimleri, DİZELERİM Hikayeleri, DİZELERİM Haberleri, DİZELERİM Indir,
DİZELERİM Yükle, DİZELERİM Videosu, DİZELERİM Arsivi, DİZELERİM Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
DİZELERİM , Paylasim, Oyun, Torrent,DİZELERİM , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, DİZELERİM , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, DİZELERİM
|
Yükleniyor...
|