| Temmuz 24, 2009, 12:45:16 ÖÖ |
|
|
Diyebilirmisin
En güzel Sey nedir deseler Aşktır Diyebilirmisin En cok Kimi seviyorsun Deseler Adımı Söyleyebilirmisin Neden Aglıyorsun Deseler Sevgilim için Diyebilirmisin Beni Unutmanı Sölyeseler Hayır Diyebilirmisin Yasamak Güzel mi Deseler Onsuz anlamsız Dermisin Söyle Sen kimsin Kiminsin Deseler Aşıgım Ve Yanlız Onun'num Dermisin Söyle Nerde Ölmek İştiyorsun Deseler Onun Kollarında Diyebilirmisin ?? Sevgilim __________________
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Diyebilirmisin Sevgilim ? Dosyasi, Diyebilirmisin Sevgilim ? Belgesi, Diyebilirmisin Sevgilim ? Programi, Diyebilirmisin Sevgilim ? Oyunlari, Diyebilirmisin Sevgilim ? Download, Diyebilirmisin Sevgilim ? Resimleri, Diyebilirmisin Sevgilim ? Hikayeleri, Diyebilirmisin Sevgilim ? Haberleri, Diyebilirmisin Sevgilim ? Indir,
Diyebilirmisin Sevgilim ? Yükle, Diyebilirmisin Sevgilim ? Videosu, Diyebilirmisin Sevgilim ? Arsivi, Diyebilirmisin Sevgilim ? Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Diyebilirmisin Sevgilim ?, Paylasim, Oyun, Torrent,Diyebilirmisin Sevgilim ?, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Diyebilirmisin Sevgilim ?, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Diyebilirmisin Sevgilim ?
|
Yükleniyor...
|