Masal Skins

Photoshop
Nick Olustur
Smile Olustur
Pagerank Ölçer
Google
Rapid
Masalaskim.com Uzantili Ücretsiz Messenger Adresi Alabilirsizniz
Ücretsiz @masalaskim.com uzantili Hesap ALin
Sayfa Yükleniyor...

Yükleniyor...

|||-> BaSaRi TaBLoSu <-|||
Haftanin Üyesi Haftanin Moderatörü Haftanin Yöneticisi
Haftanin Üyesi : air_jersey15
Haftanin Moderatörü : Hüzün_Masalı
Haftanin Yöneticisi : SaFKaN

Reklamlar

MaSaLAsKiM RaDYo

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Delta Etkisi & Kiss Me Deadly (2008) BRRip TR‏  (Okunma Sayısı 35 defa)
KaPTaN6'in Bilgileri
KaPTaN6
^^KaPTaN6^^
Administratör
Hero Member
*

Paylasimin Essiz Adresi MaSaLAsKiM

Kisisel Mesaj ^^Ne Bakıyorsun Hiç Aşık Görmedin Mi^^

Cinsiyet Bay
Üye ID 1
Kayit Tarihi Ağustos 22, 2007, 11:05:28 ÖS
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4019
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Haziran 02, 2010, 09:49:57 ÖS »

Eski bir ajan olan Keane, on yedi yıl önce bu işleri bırakmış ve mütevazi bir hayat sürmeye başlamıştır. Ancak hiç beklemediği bir anda eski ortağı Martha ortaya çıkar ve Keane'den yardım ister. Hafızasının bir bölümünü kaybeden Martha, iki acımasız suikastçıdan kaçmaktadır. Arkadaşını bu ölüm kalım savaşında yalnız bırakmak istemeyen Keane, kendini bir anda uluslararası bir casusluk ağının karanlık dünyasının içinde bulur.

^^SADECE ONLARI SEVMEYİ SEVDİM, HEPSİNİ ONLARSIZ YAŞADIMDA BİR SENİ SENSİZ YAŞAYAMIYORUM, BU AŞKI TEK KALPTE TAŞIYAMIYORUM SANA YEMİN CENNET GÖZLÜM BİR TEK SENİ SEVDİM VE SEVEREK ÖLECEĞİM^^

========ஜ۩۞۩ஜ========
 ◄██▓░ -| KaPTaN6 |- ░▓██►
========ஜ۩۞۩ஜ========

Yalnızlık coştu yüreğimde
Sende baska hersey yabancı bana
Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum
Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı
Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum
Ama simdi en olmayacak şeyi
Seni istiyorum neden deme
SENİ SEVİYORUM
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Delta Etkisi & Kiss Me Deadly (2008) BRRip TR‏
« Posted on: Eylül 09, 2010, 10:16:04 ÖS »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Delta Etkisi & Kiss Me Deadly (2008) BRRip TR‏ oyunlari, Delta Etkisi & Kiss Me Deadly (2008) BRRip TR‏ programi, Delta Etkisi & Kiss Me Deadly (2008) BRRip TR‏ oyunu indir, Delta Etkisi & Kiss Me Deadly (2008) BRRip TR‏ program yükle, Delta Etkisi & Kiss Me Deadly (2008) BRRip TR‏ download, Delta Etkisi & Kiss Me Deadly (2008) BRRip TR‏ hikayeleri, Delta Etkisi & Kiss Me Deadly (2008) BRRip TR‏ resimleri, Delta Etkisi & Kiss Me Deadly (2008) BRRip TR‏ haber, Delta Etkisi & Kiss Me Deadly (2008) BRRip TR‏ yükle, Delta Etkisi & Kiss Me Deadly (2008) BRRip TR‏ videosu, Delta Etkisi & Kiss Me Deadly (2008) BRRip TR‏ msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MasalSkins.