| Şubat 14, 2010, 06:23:43 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Dehşetin Gözleri 2 & Cabin Fever 2: Spring Fever (2009) Altyazılı Dosyasi, Dehşetin Gözleri 2 & Cabin Fever 2: Spring Fever (2009) Altyazılı Belgesi, Dehşetin Gözleri 2 & Cabin Fever 2: Spring Fever (2009) Altyazılı Programi, Dehşetin Gözleri 2 & Cabin Fever 2: Spring Fever (2009) Altyazılı Oyunlari, Dehşetin Gözleri 2 & Cabin Fever 2: Spring Fever (2009) Altyazılı Download, Dehşetin Gözleri 2 & Cabin Fever 2: Spring Fever (2009) Altyazılı Resimleri, Dehşetin Gözleri 2 & Cabin Fever 2: Spring Fever (2009) Altyazılı Hikayeleri, Dehşetin Gözleri 2 & Cabin Fever 2: Spring Fever (2009) Altyazılı Haberleri, Dehşetin Gözleri 2 & Cabin Fever 2: Spring Fever (2009) Altyazılı Indir,
Dehşetin Gözleri 2 & Cabin Fever 2: Spring Fever (2009) Altyazılı Yükle, Dehşetin Gözleri 2 & Cabin Fever 2: Spring Fever (2009) Altyazılı Videosu, Dehşetin Gözleri 2 & Cabin Fever 2: Spring Fever (2009) Altyazılı Arsivi, Dehşetin Gözleri 2 & Cabin Fever 2: Spring Fever (2009) Altyazılı Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Dehşetin Gözleri 2 & Cabin Fever 2: Spring Fever (2009) Altyazılı, Paylasim, Oyun, Torrent,Dehşetin Gözleri 2 & Cabin Fever 2: Spring Fever (2009) Altyazılı, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Dehşetin Gözleri 2 & Cabin Fever 2: Spring Fever (2009) Altyazılı, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Dehşetin Gözleri 2 & Cabin Fever 2: Spring Fever (2009) Altyazılı
|
Yükleniyor...
|