| Ekim 09, 2007, 04:10:54 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ekim 13, 2007, 06:27:53 ÖS |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
yüreğine emeğine sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Çünküsü yok sevmenin, zamanı hiç yok Dosyasi, Çünküsü yok sevmenin, zamanı hiç yok Belgesi, Çünküsü yok sevmenin, zamanı hiç yok Programi, Çünküsü yok sevmenin, zamanı hiç yok Oyunlari, Çünküsü yok sevmenin, zamanı hiç yok Download, Çünküsü yok sevmenin, zamanı hiç yok Resimleri, Çünküsü yok sevmenin, zamanı hiç yok Hikayeleri, Çünküsü yok sevmenin, zamanı hiç yok Haberleri, Çünküsü yok sevmenin, zamanı hiç yok Indir,
Çünküsü yok sevmenin, zamanı hiç yok Yükle, Çünküsü yok sevmenin, zamanı hiç yok Videosu, Çünküsü yok sevmenin, zamanı hiç yok Arsivi, Çünküsü yok sevmenin, zamanı hiç yok Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Çünküsü yok sevmenin, zamanı hiç yok, Paylasim, Oyun, Torrent,Çünküsü yok sevmenin, zamanı hiç yok, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Çünküsü yok sevmenin, zamanı hiç yok, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Çünküsü yok sevmenin, zamanı hiç yok
|
Yükleniyor...
| |