| Nisan 10, 2008, 01:50:30 ÖS |
|
|
telefonun bellek kartını takıyorum pc ye şarkı atcam ama atamıyorum diskiniz yaz myay karşı korumalı diyo korumayı nasıl kaldırabilirim ??? ??? ???
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 10, 2008, 06:27:00 ÖS |
|
bαL10cuк
|
belki bilgisayarındaki korumadan olabilir oradaki ayarlara bak biii Kaptan nerdesin ihtiyaç var!!!
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 10, 2008, 06:36:25 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
pc den olduğu kesin çünkü kartın ayarlarına dokunmadım ben de değiştirmeye çalıştım kurcaladım ama nerden yapıldığını bilmiyorum işte kadir abi erman abi nerdesiniz ya servet sen de mi yoksun her gün sitedesin bi el at ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 10, 2008, 08:40:17 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
Hımm valla kadır anlar ole ıslerden ama ayarlarla oynamısın baslat menusu den gir tum programlar tıkla sonra donatılar de sonra sistem aracları de sistem geri yukleme tıkla yap uzeri koyu mavi olan gecmis tarıhtekı ayarları yukle duzelır
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 10, 2008, 08:53:24 ÖS |
|
bαL10cuк
|
ayarlarla hangi gün oynadığını biliomuki acaba servet abi ?
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 10, 2008, 09:44:17 ÖS |
|
bysessiz19
|
1. hafıza kartında şifre varmı ?? 2. hangi hafıza kartını kullanıyorsun bazı hafıza kartlarının yanında ufak bir koruma tuşu vardır şöyle resimdeki gibi  bunları cevaplarsan daha iyi yardımcı oluruz tmm demet ;)
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Nisan 10, 2008, 10:27:01 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
ewet koruma tuşu var bende yeni farkettim ayarlarla hiç oynamadım ya onunla alakası yok üzerinde sandisk yazıyo made in china ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 11, 2008, 02:54:30 ÖÖ |
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
hafıza kartının koruma tuşunu kapatmış arkadaşım saol yardımın için sorun halledildi :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 14, 2008, 01:43:44 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
yoo akıllı onunla bi alakası yopk iki türlü de denedim olmuyo yine korumayı kaldır diyo ya muhammet yardım et :(
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 14, 2008, 01:56:07 ÖS |
|
bαL10cuк
|
ayyyy canım Kaptan6 nerdesin el at şuraya :-*
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 14, 2008, 02:01:23 ÖS |
|
снежинка
|
demt bndede oluodu:S hafısa kartını yeniden bicimlendirdim ben düseldi ama icinde ne vr ne yok hepsi gidio cnm:S
|
|
|
|
|
|
ѕözℓєяιη вüуüк уüяєğιη кüçüк уαηℓışℓαяıη çσк ∂σğяυℓαяıη уσк кєη∂ιηє göяє şαηѕℓıѕıη ƒαкαт вαηα göяє zαναℓℓıѕıη!!!
|
|
| Nisan 14, 2008, 06:32:19 ÖS |
|
bysessiz19
|
demet hafiza kartında şifre varmı ?
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Nisan 15, 2008, 02:08:23 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
aslında şekillemdiririm ya içinde ne varsa hepsi pc de zaten yok şifre falan koymadım bilmiyorum ya off off :-\
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 15, 2008, 04:45:43 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
KARTI TAKTIKTAN SONRA PC NIN SAĞ ALT KOSESINDE KUCUK BIR SİMGE AKTIF OLACAKTIR ÜZERİNE IKI KERETIKLA BİR PENCERE AÇILACAK KARTIN MARKASI YAZAN YERİ SEÇ DAHA SONRA ALTTA ÖZELLİKERE TIKLA BİR PENCERE DAHA AÇILACAK ORADA BU AYGITI KULLAN I AKTİF ET SORUN KALKMASI LAZIM
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 17, 2008, 08:32:24 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
tamam kadir abi sağol deniycem daha yapamadım kartı da şekillendirdim ama olmadı çok sağol :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: ÇOK ACİL!! YARDIM Dosyasi, ÇOK ACİL!! YARDIM Belgesi, ÇOK ACİL!! YARDIM Programi, ÇOK ACİL!! YARDIM Oyunlari, ÇOK ACİL!! YARDIM Download, ÇOK ACİL!! YARDIM Resimleri, ÇOK ACİL!! YARDIM Hikayeleri, ÇOK ACİL!! YARDIM Haberleri, ÇOK ACİL!! YARDIM Indir,
ÇOK ACİL!! YARDIM Yükle, ÇOK ACİL!! YARDIM Videosu, ÇOK ACİL!! YARDIM Arsivi, ÇOK ACİL!! YARDIM Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
ÇOK ACİL!! YARDIM, Paylasim, Oyun, Torrent,ÇOK ACİL!! YARDIM, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, ÇOK ACİL!! YARDIM, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, ÇOK ACİL!! YARDIM
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |