• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Cicekle Suyun Hikayesi
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 316 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Cicekle Suyun Hikayesi  (Okunma Sayısı 316 defa)
Eylül 02, 2007, 01:59:40 ÖÖ
DRaGoN'in Bilgileri
DRaGoN
ERaGoN
Administratör
Hero Member
*

Cinsiyet Bay
Üye ID 13
Kayit Tarihi Ağustos 27, 2007, 11:27:00 ÖS
Nerden türkiye
Mesaj Sayisi 1091
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Günün birinde bir çiçekle su karşılaşır ve arkadaş olurlar. İlk önceleri güzel bir arkadaşlık olarak devam eder birliktelikleri, tabii  zaman lâzımdır birbirlerini tanımak için.Gel zaman, git zaman çiçek o kadar mutlu olur ki, mutluluktan içi içine  sığmaz artık ve anlar ki, su'ya aşık olmuştur. İlk kez aşık olan çiçek, etrafa kokular saçar, "Sırf senin hatırın için ey  su" diye...Öyle zaman gelir ki, artık su da içinde çiçeğe karşı birşeyler hissetmeye başlamıştır. Zanneder ki, çiçeğe aşıktır ama su da ilk defa aşık oluyordur. Günler ve aylar birbirini kovalalar ve çiçek acaba "Su beni seviyor mu?"  diye düşünmeye başlar. Çünkü su, pek ilgilenmez çiçekle... Halbuki çiçek, alışkın değildir böyle  bir sevgiye ve dayanamaz. Çiçek, suya "Seni seviyorum der. Su, "Ben de seni seviyorum" der. Aradan  zaman geçer ve çiçek yine "Seni seviyorum" der. Su, yine "Ben de" der. Çiçek, sabırlıdır. Bekler, bekler, bekler... Artık öyle bir duruma gelir ki, çiçek koku saçamaz etrafa ve son kez suya  "Seni seviyorum." der. Su da ona "Söyledim ya ben de seni seviyorum." der ve gün gelir çiçek  yataklara düşer. Hastalanmıştır çiçek artık. Rengi solmuş, çehresi  sararmıştır çiçeğin. Yataklardadır artık çiçek. Su da başında bekler  çiçeğin, yardımcı olmak için sevdiğine...Bellidir ki artık çiçek ölecektir ve son kez zorlukla başını döndürerek  çiçek, suya der ki; "Seni ben, gerçekten seviyorum." Çok hüzünlenir su bu durum karşısında ve son çare olarak bir doktor çağırır  nedir sorun diye.. Doktor gelir ve muayene eder çiçeği. Sonra şöyle der  doktor:"Hastanın durumu ümitsiz artık elimizden birşey gelmez." Su, merak eder, sevgilisinin ölümüne sebep olan hastalık nedir diye ve  sorar doktora. Doktor, şöyle bir bakar suya ve der ki: "Çiçeğin bir hastalığı yok dostum... Bu çiçek sadece susuz kalmış, ölümü onun için" der. Ve anlamıştır artık su, sevgiliye sadece "Seni seviyorum" demek  yetmemektedir...

Google Words: Cicekle Suyun Hikayesi Dosyasi, Cicekle Suyun Hikayesi Belgesi, Cicekle Suyun Hikayesi Programi, Cicekle Suyun Hikayesi Oyunlari, Cicekle Suyun Hikayesi Download, Cicekle Suyun Hikayesi Resimleri, Cicekle Suyun Hikayesi Hikayeleri, Cicekle Suyun Hikayesi Haberleri, Cicekle Suyun Hikayesi Indir, Cicekle Suyun Hikayesi Yükle, Cicekle Suyun Hikayesi Videosu, Cicekle Suyun Hikayesi Arsivi, Cicekle Suyun Hikayesi Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
Cicekle Suyun Hikayesi, Paylasim, Oyun, Torrent,Cicekle Suyun Hikayesi, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Cicekle Suyun Hikayesi, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Cicekle Suyun Hikayesi

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS