| Ocak 26, 2008, 05:48:17 ÖS |
|
|
siz olsanız ne yaparsınız
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Ocak 26, 2008, 05:58:46 ÖS |
|
EmRe-Y
|
dürüst olmak gerekirse hiç düşünmeden ezerdim ::)
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Ocak 26, 2008, 06:03:24 ÖS |
|
bysessiz19
|
bir çiçek içinde durulmazkı yanlısmıyım :D
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Ocak 26, 2008, 06:30:21 ÖS |
|
bαL10cuк
|
sonuçta onlar asker daha önemli işleri war direk yoluma devam ederim......
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ocak 26, 2008, 08:58:39 ÖS |
|
fatcil
|
Tamam doğayı sevmek güzelde bu kadarı fazla be kardeşim ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 28, 2008, 01:19:19 ÖS |
|
PiSKoPaT_34
|
haklısınız. bende olsam düşünmeden gecerdim herhalde belki zamanında gecmişizdirde;);)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: cicek aşkı :)) Dosyasi, cicek aşkı :)) Belgesi, cicek aşkı :)) Programi, cicek aşkı :)) Oyunlari, cicek aşkı :)) Download, cicek aşkı :)) Resimleri, cicek aşkı :)) Hikayeleri, cicek aşkı :)) Haberleri, cicek aşkı :)) Indir,
cicek aşkı :)) Yükle, cicek aşkı :)) Videosu, cicek aşkı :)) Arsivi, cicek aşkı :)) Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
cicek aşkı :)), Paylasim, Oyun, Torrent,cicek aşkı :)), Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, cicek aşkı :)), Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, cicek aşkı :))
|
Yükleniyor...
| | | | | |