• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Cep Telefonuna Komik Mesajlar
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 314 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Cep Telefonuna Komik Mesajlar  (Okunma Sayısı 314 defa)
Haziran 17, 2009, 11:59:27 ÖS
SaFKaN'in Bilgileri
SaFKaN
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÇE KONUŞANA

Cinsiyet Bayan
Üye ID 187
Kayit Tarihi Ağustos 08, 2007, 01:00:00 ÖÖ
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4203
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Cep Telefonuna Komik Mesajlar
Sana yaza yaza yaz geldi. Mesaja zam geldi. Daha yazacaktım ama kontürüm bitti...

Sen bir meleksin, dağda gezen ineksin, ot veririm yemezsin, Allah belanı versin...

Bataryası zayıf rüyalarımda , kapsama alanı dışında kalan sevgilime.. Şebeke hatası nedeniyle ulaşamadım, şimdi yüreğimde full çeken hattımla seninleyim...

Bu mesaj özel bir frekansla gönderilmiştir. Zekilerde hafıza kaybı aptallarda kısa süreli körlük kavşakta olanlarda ise bir anlık gülümseme yapar...

Aşk bir muz kabuğudur, dikkat etmezsen ayağın değil, hayatın kayar.

Doğa´nın kanunu varsa Arif Sağ´ın sazı var.

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Onuncu köyden sesleniyorum. SENİ SEVİYORUM...

Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayım. Hangisini seçsem diye hep ikilemdeyim.

Hayatta üç arkadaş vardır,biri ekmek gibidir har zaman ararsın ,biri ilaç gibidir gerektiğinde ararsın,biride mikrop gibidir o gelir seni bulur.

Dün rampada görmüşler seni, dagıtmışsın şanzımanı freni,bizde asla yok öyle arıza, haydi durma sende takıl Oto Aygaz´a!

Sayın abonemiz. Faturanızı zamanında ödemeğinizden dolayı hattınız kullanıma kapanmıştır. Telsim Müşteri Hizmetleri.

Aşk bir sudur , iç iç kudur !!! Aşk bir vişne iç iç kişne!!!

Aşk havuzuna aptallar düşer, ama beni ittiler!...

Şu anda her 100 kişiden 35´i uyuyor, 10´u yemek yiyor, 35´i çalışıyor, 10´u araba sürüyor, 4´ü ders çalışıyor, 1 tane salakta elnde telefon sms okuyor!

Tanrı önce erkeği yarattı sonra erkek sıkılmasın diye kadını yarattı,sonra erkek canına kıymasın diye tütünü,esrarı,kokaini yarattı...

Haziran 18, 2009, 08:01:06 ÖS
kalpsiz_melek'in Bilgileri
kalpsiz_melek
Sr. Member
*

Cinsiyet Bayan
Üye ID 1332
Kayit Tarihi Nisan 25, 2009, 05:54:38 ÖS
Nerden k.maraş
Mesaj Sayisi 380
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

aşk bir sabun ise,köpurt beni safkan:D

---uzat elini yalnızlık yalnız kalsın--
           !!!..BaYaN PiPo..!!!

Google Words: Cep Telefonuna Komik Mesajlar Dosyasi, Cep Telefonuna Komik Mesajlar Belgesi, Cep Telefonuna Komik Mesajlar Programi, Cep Telefonuna Komik Mesajlar Oyunlari, Cep Telefonuna Komik Mesajlar Download, Cep Telefonuna Komik Mesajlar Resimleri, Cep Telefonuna Komik Mesajlar Hikayeleri, Cep Telefonuna Komik Mesajlar Haberleri, Cep Telefonuna Komik Mesajlar Indir, Cep Telefonuna Komik Mesajlar Yükle, Cep Telefonuna Komik Mesajlar Videosu, Cep Telefonuna Komik Mesajlar Arsivi, Cep Telefonuna Komik Mesajlar Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
Cep Telefonuna Komik Mesajlar, Paylasim, Oyun, Torrent,Cep Telefonuna Komik Mesajlar, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Cep Telefonuna Komik Mesajlar, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Cep Telefonuna Komik Mesajlar

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS