| Ağustos 23, 2011, 02:34:13 ÖÖ |
|
|
 |
|
|
Cennete temiz kimseler girecek. Dünyada temizlenmeyen kişinin sekarat-ı mevt-i şiddetle olur. Yani can verişi kolay olmaz. Halk arasinda koma deniyor. Kişi komaya girdi mi arınmak için azap başladı demektir. Ateşte yanan o kişi orada temizlenmezse kabirde, kabirde temizlenmezse mahşer gününde, mahşerde temizlenmezse sıratın üzerinde cehennemde temizlenene kadar kalır. Sonra çıkarılır ve cennet kapısına getirilir. Cehennemden çıkıp gelenler simsiyahtır. Gözlerinden başka işaretleri yoktur. “Allah bizi cehenneme atmasın.Amin!“ Cenab-ı Hak; “Ey kulum ben sizi cehenneme atmam. Ama siz kendi kendinizi atiyorsunuz. Cehennem ateşini ben size yasak ediyorum fakat siz oraya atılmakta ısrar ediyorsunuz.“ buyuruyor. Bir ananın evladına olan merhametinden daha mı az Cenab-ı Hakk’ın merhameti? Hazreti Peygamber s.a.v. insanları uzaklaştırmak için cehennemin kapısinda duruyor. Maalesef fırsat bulanlar yine kendini o ateşe atıyor.Cenab-ı Hakk kendi kulunu cehenneme atmaz. O kuluna acır. Lakin insanlar şaşkın olmuş, Cenab-ı Hakk´ın kulunun yanmasından memnun olur sanıyor. İnsan ne yaparsa kendi kendine yapıyor. Başkasından gelmiyor. Kendi kendimize yaptışimızın cezasıdır o gelen. Kim cehenneme girerse kendi alemi ile girer. Seni içine atmazlar, sen kendin gider içine düşersin, düşme! Temizler yurduna bak, oraya yönel. Sekiz cennetler temiz kullar içindir. Yani cehennem temiz olmayan kullara ayrılmıştır. Cehennemden çıkıp yanan kullar simsiyah olarak gelirler. Sadece gözleri bakar. Allah c.c. emri ile cehennemden çıkarılan bu insanlar cennet kapısında akan iki ırmağın bulunduğu yere getirilir. Kadınsa hurilerden daha güzel, erkekse Yusuf a.s. güzelliğinde ırmaklarda yıkanıp arınıp temiz vücuda yani libaslar giydirilerek cennetlere konulur. Cehennemde temizlenmeyi bekleme. Dünyadan giderken azap çekip temizlenmeyi veya kabrin içinde azap ile temizlenmeyi de bekleme. Burda kendi kendini arındırmaya bak. Pak olarak temizler yurduna git. Veminallah Tevfik. El-Fatiha.
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Cennet Temiz Kullar İçindir Dosyasi, Cennet Temiz Kullar İçindir Belgesi, Cennet Temiz Kullar İçindir Programi, Cennet Temiz Kullar İçindir Oyunlari, Cennet Temiz Kullar İçindir Download, Cennet Temiz Kullar İçindir Resimleri, Cennet Temiz Kullar İçindir Hikayeleri, Cennet Temiz Kullar İçindir Haberleri, Cennet Temiz Kullar İçindir Indir,
Cennet Temiz Kullar İçindir Yükle, Cennet Temiz Kullar İçindir Videosu, Cennet Temiz Kullar İçindir Arsivi, Cennet Temiz Kullar İçindir Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Cennet Temiz Kullar İçindir, Paylasim, Oyun, Torrent,Cennet Temiz Kullar İçindir, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Cennet Temiz Kullar İçindir, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Cennet Temiz Kullar İçindir
|
Yükleniyor...
|