+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Güncel Haberler » Güncel Haberler
 CANLI BOMBA ALARMI

+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Güncel Haberler » Güncel Haberler
 CANLI BOMBA ALARMI
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: CANLI BOMBA ALARMI  (Okunma Sayısı 45 defa)
Co-Admin
*

Üye Grubu : Jr. Member
Yas : 24
Kayit Tarihi : Temmuz 31, 2008, 01:00:46 ÖS
Üye No : 258
Mesaj Sayisi : 105
Rep Gücü : Karma: 3
Kisisel Mesaj : GEL GÖR BENİ AŞK NEYLEDİ......

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar

« : Ağustos 07, 2008, 05:21:01 ÖS »

Tunceli'de PKK'lı Biri Kadın İki Teröristin İntihar Saldırısı Düzenleyeceği İstihbaratı Üzerine Güvenlik Güçleri Alarma Geçti.

Tunceli'de PKK'lı biri kadın iki teröristin intihar saldırısı düzenleyeceği istihbaratı üzerine güvenlik güçleri alarma geçti. İlçe merkezleri telsiz anoslarıyla muhtemel bir intihar saldırısına karşı duyarlı olmaları yönünde uyarıldı. Tunceli kent merkezine giriş çıkışları sıkı denetim altına alındı.

Tunceli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, biri kadın 2 PKK'lı teröristin, bombalı intihar saldırısı düzenleyeceği istihbaratı yapması üzerine ildeki tüm güvenlik birimleri alarma geçirildi. Teröristlerin üzerlerinde bol miktarda plastik patlayıcı olduğu ve muhtemelen polis ya da askeri hedeflere yönelik eylem yapma ihtimaline karşı sıkı önlemler alındı.

Polis telsizlerinde  bütün birimlere belli aralıklarla yapılan anonsta  özellikle hamile kıyafetli,  ya da bebek arabası taşıyan, yorgun ve uykusuz  görünümü olan  üzerinde şüphe uyandıracak malzemeler bulunan kadınlara karşı çok duyarlı olunulması  talimatı verildi. Talimatta, üzerlerinde patlayıcı madde taşıyabilecekleri ihtimali göz önüne alınarak bu tür  giyimli ve görünümlü kadınlara dikkat edilmesi, aynı durumun erkekler üzerinde de gerçekleştirilmesi istendi.

Tunceli kent merkezinde polis alarma geçerek cadde ve sokaklarda sıkı denetim uygularken, kente giriş ve çıkışları da kontrol altına aldı. Özellikle polis ve askeriyeye ait binalar önünde güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı.

bu hayatta aşığı olduğum iki nesne var! birincisi Özlem, ikincisi vatanım....

ha biri ha diğeri ikiside benim, ikiside canım....

Reklam Botu
Adminin Çiragi

REP GÜCÜ : N/A

7/24 Online

Mesaj Sayisi: N/A

Buda Benim imzam Reklam yapicam iste Adminin Çiragiyim abi ben

Siz Reklamlara tiklamiorsunuz dayagi ben yiyorum
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Tags