+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Spor Dünyası ve Takımlar » Genel Spor Haberleri
 "BÜKREŞ'E KARŞI İLK MAÇTA GOL ATMAMIZ GEREK"

+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Spor Dünyası ve Takımlar » Genel Spor Haberleri
 "BÜKREŞ'E KARŞI İLK MAÇTA GOL ATMAMIZ GEREK"
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: "BÜKREŞ'E KARŞI İLK MAÇTA GOL ATMAMIZ GEREK"  (Okunma Sayısı 33 defa)
Co-Admin
*

Üye Grubu : Jr. Member
Yas : 24
Kayit Tarihi : Temmuz 31, 2008, 01:00:46 ÖS
Üye No : 258
Mesaj Sayisi : 105
Rep Gücü : Karma: 3
Kisisel Mesaj : GEL GÖR BENİ AŞK NEYLEDİ......

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar

« : Ağustos 08, 2008, 10:09:15 ÖS »

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Bükreş'e Karşı İlk Maçta Mutlaka Bir Kaç Gol Atmaları Gerektiğini Belirterek, "Önümüzdeki Birkaç Gün Bu Konuda Çalışacağız." Dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Bursaspor'la yapılan hazırlık maçının 0-0 beraberlikte sona ermesinin ardından yaptığı açıklamada, Bükreş'e karşı ilk maçta mutlaka bir kaç gol atmaları gerektiğini belirterek, "Önümüzdeki birkaç gün bu konuda çalışacağız." dedi.

Skibbe, maçlarda gol atamamanın kendisini mutlu etmediğini belirterek, şöyle konuştu: "Bükreş'e karşı ilk maçta mutlaka birkaç gol atmamız gerektiğini biliyorum. Ancak son maçlarımızda gol yememek de benim için önemli. En azından işin bu kısmını iyi başardığımızı düşünüyorum. Gol atmak kısmına gelince, evet önümüzdeki birkaç gün bu konuda çalışacağız. Meira'nın çok hafif bir rahatsızlığı vardı. Kısa zamanda aramıza dönecek. Servetin takıma katılmasına çok sevindim. Lincoln ve Emre yarınki idmanda takımla birlikte olacak."

Bir gazetecinin, "Bükreş hakkındaki fikriniz nedir?" şeklindeki sorusuna karşılık Skibbe, "Ben Bükreş'in çok tecrübeli takım olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki ilk maç her iki takım için de son derece zorlu bir maç olacak." cevabını verdi.

"İlk maçı evde oynamayı tercih eder miydiniz?" şeklindeki soruya ise Skibbe, "Hayır tabii ki ilk maçı deplasmanda oynamak isterdim" cevabını verirken, "Korkuyor musunuz, endişeli misiniz?" şeklindeki soruya da, "Hayır, futbolda hiçbir zaman korkmam." karşılığını verdi.

Skibbe, bir soru üzerine, Galatasaray'ın eski oyuncusu Hagi'nin dünyanın en iyi oyuncularından biri olduğunu ifade etti.

Galatasaray Kulüp Başkanı Adnan Polat ise, Bursaspor'la dostluk maçı yapmak için geldiklerini belirterek, "Bursaspor'un sezon açılışına katkıda bulunmaya geldik. İnşallah Süper Lig iki takım içinde hayırlı olur. Takımın tamamı oynamadığı için bir yorum yapmak istemiyorum. Şu anda yorum yapmak istemiyorum. Başka bir diyeceğim yok şu an." diye konuştu.

Galatasaray'ın tecrübeli oyunusu Sabri, iyi bir maç yaptıklarını ancak Bükreş maçına kadar daha çok çalışıp o maçı kazanmak istediklerini belirtirken, Hasan Şaş da, oyunun bazı bölümlerinde etkili olduklarını belirterek, "Hazır mıyız, değiliz. Eksiklerimiz var. Ama Bükreş maçına 5 günümüz var. Ali Sami Yen'de en iyi futbolumuzu oynayıp yenerek göndermek istiyoruz. Stao Bükreşi burdan yenerek yollayacağız." şeklinde konuştu.

Hasan Şaş, maçın ilk yarısında kendisine ve Ayhan'a yönelik Bursaspor taraftarlarının küfürlerine isyan ederek şunları dile getirdi: "Biz 3 sezondur Bursaspor'un sezon açılışına geliyoruz. Bursaspor'un misafiri olarak geliyoruz buraya. Lig maçı değil, puan maçı değil. Seyircinin küfür etmesi çok ayıp. Küfür yiyecek ne yapıyoruz, neyi hakediyoruz. Ayhan'a, bana, başkasına. Ayıptır. Bence bunların değerlendirilmesi lazım. Tekrar söylüyorum. Biz buraya hazırlık maçına geliyoruz, misafir takımız. Lütfen artık insanların anasına, bacısına, kardeşine küfretmesinler, ayıptır."

bu hayatta aşığı olduğum iki nesne var! birincisi Özlem, ikincisi vatanım....

ha biri ha diğeri ikiside benim, ikiside canım....

Reklam Botu
Adminin Çiragi

REP GÜCÜ : N/A

7/24 Online

Mesaj Sayisi: N/A

Buda Benim imzam Reklam yapicam iste Adminin Çiragiyim abi ben

Siz Reklamlara tiklamiorsunuz dayagi ben yiyorum
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Tags