| Mayıs 03, 2009, 07:22:00 ÖS |
|
|
''Bir zamanlar yazılarını yazmak üzere okyanus sahiline giden yaşlı bir bilge adam varmış. Çalışmaya başlamadan önce sahilde bir yürüyüş yaparmış. Bir gün sahilde yürürken plaja doğru baktığında genç bir adam görmüş. Genç adam bir kaç adım koşuyor, yerden bir şey alıyor ve yumuşak bir hareketle okyanusa fırlatıyormuş. Biraz daha yaklaşınca seslenmiş:
'Merhaba. Ne yapıyorsun böyle?' Genç adam durmuş, başını kaldırmış ve cevap vermiş: 'Okyanusa deniz yıldızı atıyorum.' 'Neden okyanusa deniz yıldızı atıyorsun demiş bilge adam?' 'Güneş çoktan yükseldi ve sular çekiliyor. Eğer onları suya atmazsam ölecekler.' 'Ama delikanlı görmüyor musun ki kilometrelerce sahil var ve baştan aşağı deniz yıldızıyla dolu. Hiçbir şey fark etmez!' Genç adam kibarca dinlemiş, eğilerek yerden bir deniz yıldızı daha almış ve dalgalanan denize doğru fırlatmış. 'Bunun için fark etti.'
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mayıs 04, 2009, 10:25:36 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
Daha öncede duymusdum bunu emeqine saqLık (= ;D
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: Bilge Adam Ve Deniz Yıldızları ( Muhsin Yazıcıoğlunun Sloganı) Dosyasi, Bilge Adam Ve Deniz Yıldızları ( Muhsin Yazıcıoğlunun Sloganı) Belgesi, Bilge Adam Ve Deniz Yıldızları ( Muhsin Yazıcıoğlunun Sloganı) Programi, Bilge Adam Ve Deniz Yıldızları ( Muhsin Yazıcıoğlunun Sloganı) Oyunlari, Bilge Adam Ve Deniz Yıldızları ( Muhsin Yazıcıoğlunun Sloganı) Download, Bilge Adam Ve Deniz Yıldızları ( Muhsin Yazıcıoğlunun Sloganı) Resimleri, Bilge Adam Ve Deniz Yıldızları ( Muhsin Yazıcıoğlunun Sloganı) Hikayeleri, Bilge Adam Ve Deniz Yıldızları ( Muhsin Yazıcıoğlunun Sloganı) Haberleri, Bilge Adam Ve Deniz Yıldızları ( Muhsin Yazıcıoğlunun Sloganı) Indir,
Bilge Adam Ve Deniz Yıldızları ( Muhsin Yazıcıoğlunun Sloganı) Yükle, Bilge Adam Ve Deniz Yıldızları ( Muhsin Yazıcıoğlunun Sloganı) Videosu, Bilge Adam Ve Deniz Yıldızları ( Muhsin Yazıcıoğlunun Sloganı) Arsivi, Bilge Adam Ve Deniz Yıldızları ( Muhsin Yazıcıoğlunun Sloganı) Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Bilge Adam Ve Deniz Yıldızları ( Muhsin Yazıcıoğlunun Sloganı), Paylasim, Oyun, Torrent,Bilge Adam Ve Deniz Yıldızları ( Muhsin Yazıcıoğlunun Sloganı), Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Bilge Adam Ve Deniz Yıldızları ( Muhsin Yazıcıoğlunun Sloganı), Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Bilge Adam Ve Deniz Yıldızları ( Muhsin Yazıcıoğlunun Sloganı)
|
Yükleniyor...
| |