• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Beni Unutma | 2011 | DVDRip | TRDublaj
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 73 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Beni Unutma | 2011 | DVDRip | TRDublaj  (Okunma Sayısı 73 defa)
Şubat 05, 2012, 10:03:45 ÖS
sinanalemi'in Bilgileri
sinanalemi
Süper Moderatör
Hero Member
*

Cinsiyet Bay
Üye ID 7423
Kayit Tarihi Kasım 02, 2011, 03:19:34 ÖÖ
Nerden istanbul
Mesaj Sayisi 2924
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

...:::FİLM BİLGİSİ:::...

Tür: Romantik

Süre: 100 dakika

Yönetmen: Özer Kızıltan,

Oyuncular: Mert Fırat, Kenan Ece, Ünal Silver, Aliye Uzunatağan, Açelya Yılhan,

Senaryo: Burak Göral,

Olcay iş hayatında oldukça başarılı, genç, bekâr ve güzel bir kadındır. Ciddi bir ilişki yaşadığını düşündüğü sevgilisi Hakan?ın kendisini aldattığını acı bir şekilde öğrendiğinin ertesi günü Sinan?la tanışır. Olcay?ın ilişkisinin bittiği gün Sinan da verdiği ani bir kararla nişanlısı Ebru ile evlenmekten vazgeçer.

...:::CAPS:::...

...:::TURBOBİT:::...
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
 Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap
http://turbobit.net/dh48ty71r3sm.html

...:::UNEXTFİLES:::...
 Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap
http://unextfiles.com/dh48ty71r3sm.html

Tek Linktir iyi seyirler.

Tüm Yerli Ve Yabancı Film Paylaşım Listesi

Google Words: Beni Unutma | 2011 | DVDRip | TRDublaj Dosyasi, Beni Unutma | 2011 | DVDRip | TRDublaj Belgesi, Beni Unutma | 2011 | DVDRip | TRDublaj Programi, Beni Unutma | 2011 | DVDRip | TRDublaj Oyunlari, Beni Unutma | 2011 | DVDRip | TRDublaj Download, Beni Unutma | 2011 | DVDRip | TRDublaj Resimleri, Beni Unutma | 2011 | DVDRip | TRDublaj Hikayeleri, Beni Unutma | 2011 | DVDRip | TRDublaj Haberleri, Beni Unutma | 2011 | DVDRip | TRDublaj Indir, Beni Unutma | 2011 | DVDRip | TRDublaj Yükle, Beni Unutma | 2011 | DVDRip | TRDublaj Videosu, Beni Unutma | 2011 | DVDRip | TRDublaj Arsivi, Beni Unutma | 2011 | DVDRip | TRDublaj Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
Beni Unutma | 2011 | DVDRip | TRDublaj, Paylasim, Oyun, Torrent,Beni Unutma | 2011 | DVDRip | TRDublaj, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Beni Unutma | 2011 | DVDRip | TRDublaj, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Beni Unutma | 2011 | DVDRip | TRDublaj

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS