| Ocak 04, 2012, 02:42:35 ÖÖ |
|
|
Ne kadar kaçabilme ihtimali varsa o kadar uzak düştü kendine insan Yüreğine sis geçmiş puslu intihar süsleri bunlar Çok sürmez arananlara listesine düşer Yüreği sürgün yemiş göçe mecbur kalan kaçaklar
Bir veda beklerken çoktan yol almıştır onlar Bilinir veda edilemez Bilinir el vedaları kaldıramayacak kadar ağırdır gitmeler Yok oluşların dilsiz çığlığıdır geriye kalanlar Asi yıkılışların içinde kalmış dar vakitler bunlar Beklenmez Beklenenler gelemez!
Tek yönlüdür yollar dönüşlere geçit vermez Bir giden görürsün ancak sırtı dönük Yüzünü dönmez Dönemez!
Gidenin sürgünü kalanın vurgunudur! Bu yollar hem gidene hem kalana bir son olur!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 04, 2012, 02:57:31 ÖÖ Gönderen: ^^Gսиεگگi๓.° »
|
|
|
|
| Ocak 04, 2012, 02:55:55 ÖÖ |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
Korkacak Bir Şey Yok Nefes Al Gitsin..
Daha çok Renk Almak.. : )
Hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktı sabır edilmiş zamandan sonra çatlardı sabır taşları. Senin içinde..Bir bir gözlerinin içine düşerlerdi açılırdı gözbebeklerin..Gece bitmiş olurdu şafak şökerdi bizler ölürdük cevap veremezdik birbirimize..Sabah..
Sabah.. Parıldanırlardı mavi beyaz pembe ve tanımsız bir gri.. Bir bir içimize yansırdı o renkler cevapsız kalmış bir geceden.. Kalbimizde gök kuşagı öglenirdi.Hepsini birbirimize kaydırırdık renk.. renk.. Kırmızı gelirdi.. Hoşlanmazdık.. Dökülürdü sabır taşlarımız eteklerimizden Ağlardık gecesinde.. En cok o gece zamanların da üzülürdük.. Renklerde aksine daha cok renk verirdi bize Oysa biz Beyaz mavi pembe severdik. Bir dilde konuşmaya başlardık Sonra bir şey olur kırmızı barışırdı mavi ile.. Ama sonrasın da..
Pembesi kalmadı tozlu artık..
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 04, 2012, 03:05:42 ÖÖ |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
kent suskun ve istasyonlar ayrılık için var bu şehirde imlası buzuk, üşümüş ve kirli bir çocuk olurum seni düşünürken
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Ben, Sen, O... Dosyasi, Ben, Sen, O... Belgesi, Ben, Sen, O... Programi, Ben, Sen, O... Oyunlari, Ben, Sen, O... Download, Ben, Sen, O... Resimleri, Ben, Sen, O... Hikayeleri, Ben, Sen, O... Haberleri, Ben, Sen, O... Indir,
Ben, Sen, O... Yükle, Ben, Sen, O... Videosu, Ben, Sen, O... Arsivi, Ben, Sen, O... Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Ben, Sen, O..., Paylasim, Oyun, Torrent,Ben, Sen, O..., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Ben, Sen, O..., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Ben, Sen, O...
|
Yükleniyor...
| | |