| Aralık 10, 2007, 05:38:29 ÖS |
|
|
Kaza yerinin etrafını önce polis kordonu sonra da büyük bir meraklı kalabalığı çevirmişti…. Gazetesine, iyi bir kaza fotoğrafı yetiştirmek isteyen uyanık foto muhabiri çemberleri aşamayınca "Yol verin.. Yol verin !... Ben kaza kurbanının oğluyum !...” diye bağırınca, halk daha büyük bir şaşkınlıkla ona yol verdi !... Uyanık foto muhabiri yaklaştı… Arabanın önünde zavallı bir eşek yatıyordu !...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 11, 2007, 02:37:31 ÖÖ |
|
n_e_h_i_r
|
:D :D
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
|
Google Words: Ben kaza kurbanının oğluyum Dosyasi, Ben kaza kurbanının oğluyum Belgesi, Ben kaza kurbanının oğluyum Programi, Ben kaza kurbanının oğluyum Oyunlari, Ben kaza kurbanının oğluyum Download, Ben kaza kurbanının oğluyum Resimleri, Ben kaza kurbanının oğluyum Hikayeleri, Ben kaza kurbanının oğluyum Haberleri, Ben kaza kurbanının oğluyum Indir,
Ben kaza kurbanının oğluyum Yükle, Ben kaza kurbanının oğluyum Videosu, Ben kaza kurbanının oğluyum Arsivi, Ben kaza kurbanının oğluyum Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Ben kaza kurbanının oğluyum , Paylasim, Oyun, Torrent,Ben kaza kurbanının oğluyum , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Ben kaza kurbanının oğluyum , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Ben kaza kurbanının oğluyum
|
Yükleniyor...
| |