| Eylül 01, 2007, 01:30:04 ÖS |
|
|
Gönlünde, bir daha güneş doğmasın Dünyada bile karanlıklarda kalasın En mutlu anında bağrından vurulasın Sevdiğinden uzak kalasın beni yaktığın için Başkası için ağlayan gözlerin görmesin Dudakların kurusun gönlün sabır bulmasın Başka adı anan dilin konuşmasın Kör,kötürüm olasın beni yaktığın için Her sabah morarmış gözlerle kalkasın Vicdansız gönlün derman bulmasın Her doğum gününde bin pişman olasın Mutluluğu bulamayasın beni yaktığın için Siyah saçların birer birer dökülsün Öksürdükçe içeriden ciğerlerin sökülsün Eller neşe içinde senin boynun bükülsün Veremli kız desinler beni yaktığın için En sevdiğin elbiseni tabutuna diksinler Yılan akrap yuvasına mezarını kazsınlar Mezar taşına KALPSİZ diye yazsınlar Okuyan olmasın beni yaktığın için Tanrıya yalvarmağa kalksa bile iki elin Ölüm döşeğinde takılsın nişan telin Beyaz kefen içinde dursun allı bir gelin kefen bile bulamayasın beni yaktığın için
|
|
|
|
|
|
:::вαηα нєя zαмαη ∂єℓι мαηуαк ∂єяℓєя, єνєт вαzєη öℓє gєℓιρ gι∂єяℓєя!!:::
|
|
|
Google Words: beddua... Dosyasi, beddua... Belgesi, beddua... Programi, beddua... Oyunlari, beddua... Download, beddua... Resimleri, beddua... Hikayeleri, beddua... Haberleri, beddua... Indir,
beddua... Yükle, beddua... Videosu, beddua... Arsivi, beddua... Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
beddua..., Paylasim, Oyun, Torrent,beddua..., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, beddua..., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, beddua...
|
Yükleniyor...
|