• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Başlık bulamadım
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 344 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Başlık bulamadım  (Okunma Sayısı 344 defa)
Nisan 19, 2008, 12:38:28 ÖÖ
SaFKaN'in Bilgileri
SaFKaN
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÇE KONUŞANA

Cinsiyet Bayan
Üye ID 187
Kayit Tarihi Ağustos 08, 2007, 01:00:00 ÖÖ
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4203
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Cumhuriyet’in ilânindan sonra, Istanbul’da bir resepsiyon verilir. Tüm dunya ülkelerinin elçileri ve ataşeleri de davet edilir.
Davet guzel bir sekilde devam etmektedir, fakat İngiliz ataşesi olan Binbaşının bakışları Mustafa Kemal’in gözünden kaçmaz. Bütün davet boyunca kendisine dik dik bakmıştır ve bakmaya devam etmektedir. Ne olduğunu öğrenmek için yaverini gönderir. Yaver Mustafa Kemal’e şöyle der:

- Paşam; kendisine neden ters bir tavır takındığını sordum, o da bana Mustafa Kemal’in Çanakkale’de babasını öldürdüğünü söyledi.

Bunun uzerine Mustafa Kemal şöyle der:

- Git sor bakalım babasının Çanakkale'de ne işi varmış?

Google Words: Başlık bulamadım Dosyasi, Başlık bulamadım Belgesi, Başlık bulamadım Programi, Başlık bulamadım Oyunlari, Başlık bulamadım Download, Başlık bulamadım Resimleri, Başlık bulamadım Hikayeleri, Başlık bulamadım Haberleri, Başlık bulamadım Indir, Başlık bulamadım Yükle, Başlık bulamadım Videosu, Başlık bulamadım Arsivi, Başlık bulamadım Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
Başlık bulamadım , Paylasim, Oyun, Torrent,Başlık bulamadım , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Başlık bulamadım , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Başlık bulamadım

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS