| Aralık 24, 2007, 03:40:31 ÖÖ |
|
|
Yeni asker olan Temel'e komutanı sormuş: - "Savaşta siperdesin, sağ taraftan düşman askeri geldiğini gördün. Peki ne yaparsın?" Temel heyecanla cevap verir: - "Hemen çevirir silahımı üzerlerine ateş açarım komutanım." Komutan tekrar sormuş. - "Peki, karşıdan geliyorsa?" - "Karşıya ateş açarım, komutanım." - "Arkadan geliyorsa?" deyince komutan, Temel dayanamamış: - "Komutanım, bu ordunun benden başka askeri yok mu?"
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Baska Asker Yokmu Dosyasi, Baska Asker Yokmu Belgesi, Baska Asker Yokmu Programi, Baska Asker Yokmu Oyunlari, Baska Asker Yokmu Download, Baska Asker Yokmu Resimleri, Baska Asker Yokmu Hikayeleri, Baska Asker Yokmu Haberleri, Baska Asker Yokmu Indir,
Baska Asker Yokmu Yükle, Baska Asker Yokmu Videosu, Baska Asker Yokmu Arsivi, Baska Asker Yokmu Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Baska Asker Yokmu, Paylasim, Oyun, Torrent,Baska Asker Yokmu, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Baska Asker Yokmu, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Baska Asker Yokmu
|
Yükleniyor...
|