| Mayıs 25, 2010, 01:44:13 ÖS |
|
|
YUREGIMIN KIYISINA VURDUN MINICIK BIR DARBE SUSMALIYDIM TUTAMADIM KENDIMI BIR CANIM VAR FEDA ETSEM SEVDAMI BILEMEZSIN BIR ACIM VAR ANLATSAM ONUNU GOREMEZSIN HERKES UNUTTU BIZI BENDE UNUTTUM HERSEYI BARI BARI SEN UNUTMA BENI
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 04, 2010, 05:05:15 ÖS |
|
serdar1111
|
Seni Seviyorum 'Seni Seviyorum'
Seni Seviyorum 'Seni Seviyorum' Nelere kadirsin biliyorum Bir 'seni seviyorum'a mutlu oluyorum Onlarca 'seni seviyorum'a kanıyorum Yüzlerce 'seni seviyorum'a uçuyorum Binlerce 'seni seviyorum'a ağlıyorum Çünkü artık sana inanmıyorum Demeyin bana 'seni seviyorum' Kelimelerle gösterilmiyor bu durum Sevdim mi dünyayı durdururum İçinden bir ben geçerim, bir 'seni seviyorum' Hissetmeden söyleyebileni anlamıyorum Dillerde sakız oldu 'seni seviyorum' Kelime anlamın tükenmiştir duyuruyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: BARI SEN UNUTMA BENI Dosyasi, BARI SEN UNUTMA BENI Belgesi, BARI SEN UNUTMA BENI Programi, BARI SEN UNUTMA BENI Oyunlari, BARI SEN UNUTMA BENI Download, BARI SEN UNUTMA BENI Resimleri, BARI SEN UNUTMA BENI Hikayeleri, BARI SEN UNUTMA BENI Haberleri, BARI SEN UNUTMA BENI Indir,
BARI SEN UNUTMA BENI Yükle, BARI SEN UNUTMA BENI Videosu, BARI SEN UNUTMA BENI Arsivi, BARI SEN UNUTMA BENI Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
BARI SEN UNUTMA BENI, Paylasim, Oyun, Torrent,BARI SEN UNUTMA BENI, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, BARI SEN UNUTMA BENI, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, BARI SEN UNUTMA BENI
|
Yükleniyor...
| |