| Eylül 23, 2008, 02:00:54 ÖS |
|
|
 |
|
|
Tam kapidan cikacakken, durdum bir an. Yasadigimiz onca sey, kalbimden gecti. Kalbimden sen gectin.Kalbime saplanip sirtimi parcalayarak cikan bir kursun gibi... Icim dondu bir an. Sonra actim gozlerimi ve yoluma dewam ettim. Hergun binlercesini yasadigim boylesi anlardan biriydi sadece... Zamanin disina cikip sonra yeniden hayata girdigim... Once hucrelerime dagilip sonra yeniden ayni bendende bulustugum o krizlerden biriydi... Olup yeniden dirilmek gibiydi.
Kucuk detaylar... Anlar, ucup giden... Hangi defterimi acsam, sana yazdigim bir cumle, bir siir war... Hayatim seninle mi gecti? Ben senin icin mi dogdum? Bir baska kadina asIkken, seni nasil sewebiliri? Gercek ask bu mu?
Oysa nasilda yabanciyiz, birbirimizin acilarina... Nasil da umutsusuz birbirimize... Seni anlayabilseydim... Seni basit kiskancliklardan arinarak sevebilseydim. Zaman daraliyor... Yaslaniyorsun. Yaslaniyorum. Gecen zaman hayatimizdan caliyor. Nasil da bulusur, yollar... Sonra ansizin bir sapaga doner, birisi... Digeri birakildigi yerde bir omur boyu donakalir arkasindan!.. Bana hayati anlat!.. Bana aski anlat! Butun ezberim bozuldu...
Biliyorum bir baskasiyla birlestirdin hayatini... Neden sasiriyorum detaylara... Bu kadar uzagimdaykenmi yakinsin bana? Bu kadar uzagindaykenmi icindeyim?
Sewgi baska birseymi? N'olur anlat bana!
Neyim varki siginacak? Baska savunmam yok, "beni arama gorusmeyelim!" demekten baska...
Terk edilmis birinin, "beni arama1"demesinden daha zavallica, ne olabilirki... Nasil da acimasiz, su zaman!.. son surat bir delilikte surukleniyor hayat... O kapinin onunde oylece, donmus, bakiyorum yillardir.
Neye yarar sozcukler!.. Kalpleri kanatmaktan baska!..Beni sewdigini soylemen neye yarar!.. Neye yarar beni bir daha arasan yada hic aramasan!.. Neye yarar aci ceksen aci ceksem...
Kaybettik birbirimizi. Kirlendik. Hayat gibi. BANA BENI ANLAT!.. Inanclarimi geri ver bana. Yillar once seni kusursuzca sewebilen o gencecik adamin heyecanini, hayata bagliligini, aska inancini geri wer!.. Bana Beni Geri Ver Artik... Bana Seni Ver!..
"Bir kente askin icin geri gelmek ne guzel ama sakin ask icin bir kenti terk etme!.." demisti birisi... "Istanbul bunu hak etmiyor sen haketmiyorsun!" demisti...
OYSA, BILINMEZLIGIN YOLCULUGUNA BILETIMI COKTAN KESTIRDIM BEN... GIDIYORUM... KACIYORUM... YORGUNUM...
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Bana Beni Anlat Dosyasi, Bana Beni Anlat Belgesi, Bana Beni Anlat Programi, Bana Beni Anlat Oyunlari, Bana Beni Anlat Download, Bana Beni Anlat Resimleri, Bana Beni Anlat Hikayeleri, Bana Beni Anlat Haberleri, Bana Beni Anlat Indir,
Bana Beni Anlat Yükle, Bana Beni Anlat Videosu, Bana Beni Anlat Arsivi, Bana Beni Anlat Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Bana Beni Anlat, Paylasim, Oyun, Torrent,Bana Beni Anlat, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Bana Beni Anlat, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Bana Beni Anlat
|
Yükleniyor...
|