| Şubat 27, 2011, 06:52:58 ÖS |
|
|
Otobüs şöförünün omzuna dokunulunca adam hafifçe başını çevirmiş, bir bakmış ki elinde bir avuç bade...m, yaşlı bir kadın durmakta..
teşekkür ederek almış bademleri ve yemiş..
15 dakika sonra yaşlı kadın tekrar şöförün omuzuna dokunup bir avuç daha badem vermiş ve bu ikramı 5 kere daha yapınca "zahmet ediyorsunuz efendim.." demiş saygılı şöför,
" hep bana yedirdiniz.. biraz da kendiniz yesenize.." çiğniyemiyorum evladım.." demiş yaşlı kadın,
"dişlerim yok..""niye satın alıyorsunuz o zaman?.." "evladım ben sadece üzerindeki çikolata kaplamasını emmesini seviyorum :))
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Badem Şekeri :)) Dosyasi, Badem Şekeri :)) Belgesi, Badem Şekeri :)) Programi, Badem Şekeri :)) Oyunlari, Badem Şekeri :)) Download, Badem Şekeri :)) Resimleri, Badem Şekeri :)) Hikayeleri, Badem Şekeri :)) Haberleri, Badem Şekeri :)) Indir,
Badem Şekeri :)) Yükle, Badem Şekeri :)) Videosu, Badem Şekeri :)) Arsivi, Badem Şekeri :)) Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Badem Şekeri :)), Paylasim, Oyun, Torrent,Badem Şekeri :)), Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Badem Şekeri :)), Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Badem Şekeri :))
|
Yükleniyor...
|