| Nisan 15, 2009, 10:41:24 ÖS |
|
|
Sen meni sev,men seni sevim Sen menin için yan Men seni severah yanim dutuşim Klasik Ask neyse onu yasiyah
Yada sevme haberin olmasin Men sana sevdalanip dolasim Platonik ask neyse onu yasiyah
Sevdada oturah , yiyah içah Elele olah, kan kusah Tombilik ask neyse onu yasiyah
İstersen sevdandan kendimi kesim Sagi mi solu mu dogriyim biçim? Psikopatik ask neyse onu yasiyah
Eyle sevah ki kara sevda olah Araplara benziyeh Kapkara olah Gara Ask neyse onu yasiyah
Yalan söylemiyah, hep dogru diyah Beraber oturak beraber yiyah Realist ask neyse onu yasiyah
Birbirimize türkü söyliyah, mizildiyah Elele tarlalarda , bostanlarda gezah Romantik Ask neyse onu yasiyah
Kediyi, Gudigi sen diye sevim Sen de horozi , guligi ben diye sev Sembolik ask neyse onu yasiyah
Gel elele tutusip kendimizi elehtriga verah Zangir zangir titriyah, ölmiyah Elektronik ask neyse onu yasiyah
Ahirlarda komlarda bulusah Tezek galahlarının dibinde oturah Otantik ask neyse onu yasiyah
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 11, 2009, 11:24:57 ÖS |
|
MaSaLPeRiSi
|
süpermişş :D:D teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Allah der ki: "Kimi benden çok seversen, onu senden alırım." ve ekler: "Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım." ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya.. Öldüm der durur, yine de yaşarsın..!
•°¤*(¯`°MaSaLPeRiSi°´¯)*¤°•
|
|
| Eylül 24, 2011, 03:46:26 ÖS |
|
britney
|
hahahahha mən azəriyəm)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 24, 2011, 04:45:42 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
hahahahha mən azəriyəm)
:))
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Azeri Aşık Olursa Dosyasi, Azeri Aşık Olursa Belgesi, Azeri Aşık Olursa Programi, Azeri Aşık Olursa Oyunlari, Azeri Aşık Olursa Download, Azeri Aşık Olursa Resimleri, Azeri Aşık Olursa Hikayeleri, Azeri Aşık Olursa Haberleri, Azeri Aşık Olursa Indir,
Azeri Aşık Olursa Yükle, Azeri Aşık Olursa Videosu, Azeri Aşık Olursa Arsivi, Azeri Aşık Olursa Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Azeri Aşık Olursa, Paylasim, Oyun, Torrent,Azeri Aşık Olursa, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Azeri Aşık Olursa, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Azeri Aşık Olursa
|
Yükleniyor...
| | | |