| Eylül 24, 2011, 03:34:21 ÖS |
|
|
Salaaam, mən yeniyəm, əla mövzular var, çox gözəl forumdu)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 24, 2011, 04:44:26 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Salaaam, mən yeniyəm, əla mövzular var, çox gözəl forumdu)
Aleyküm Selam Hosgelmissin Ailemize İyi Vakit Gecirmen Dileğiyle
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ekim 16, 2011, 07:05:10 ÖS |
|
MaSaLPeRiSi
|
aleykum selam hoşgeldin :)
|
|
|
|
|
|
Allah der ki: "Kimi benden çok seversen, onu senden alırım." ve ekler: "Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım." ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya.. Öldüm der durur, yine de yaşarsın..!
•°¤*(¯`°MaSaLPeRiSi°´¯)*¤°•
|
|
|
Google Words: Azerbaycandan Salamlar Dosyasi, Azerbaycandan Salamlar Belgesi, Azerbaycandan Salamlar Programi, Azerbaycandan Salamlar Oyunlari, Azerbaycandan Salamlar Download, Azerbaycandan Salamlar Resimleri, Azerbaycandan Salamlar Hikayeleri, Azerbaycandan Salamlar Haberleri, Azerbaycandan Salamlar Indir,
Azerbaycandan Salamlar Yükle, Azerbaycandan Salamlar Videosu, Azerbaycandan Salamlar Arsivi, Azerbaycandan Salamlar Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Azerbaycandan Salamlar, Paylasim, Oyun, Torrent,Azerbaycandan Salamlar, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Azerbaycandan Salamlar, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Azerbaycandan Salamlar
|
Yükleniyor...
| | |