| Ekim 23, 2007, 05:44:19 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkçülük Türklüğe kara sevdayla bağlanmaktır...
|
|
| Aralık 16, 2007, 05:07:46 ÖÖ |
|
seni_uzerler
|
Mekana Bakarak sölüyorum Yalnış Anlama kardeşim..Cok kullanılmış bir ev bırakmıssın :D >> gırgır dır dikkate alma kardeşim :)
Eline sağlık Paylasım için Tşk ler kardeşim...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 08, 2008, 08:32:57 ÖÖ |
|
asi_genç
|
kullanılmış kalp işe yaramaz kullanmamışmamış lazım emeğine sağlık kardeş
|
|
|
|
|
|
[font=ARİAL]Gözlerinin daldığı noktada ben varım.çünkü o an ben seni düşünüyor olucam [/font][/b]
|
|
|
Google Words: Az Kullanılmış Bir Sevda Bırakıyorum Dosyasi, Az Kullanılmış Bir Sevda Bırakıyorum Belgesi, Az Kullanılmış Bir Sevda Bırakıyorum Programi, Az Kullanılmış Bir Sevda Bırakıyorum Oyunlari, Az Kullanılmış Bir Sevda Bırakıyorum Download, Az Kullanılmış Bir Sevda Bırakıyorum Resimleri, Az Kullanılmış Bir Sevda Bırakıyorum Hikayeleri, Az Kullanılmış Bir Sevda Bırakıyorum Haberleri, Az Kullanılmış Bir Sevda Bırakıyorum Indir,
Az Kullanılmış Bir Sevda Bırakıyorum Yükle, Az Kullanılmış Bir Sevda Bırakıyorum Videosu, Az Kullanılmış Bir Sevda Bırakıyorum Arsivi, Az Kullanılmış Bir Sevda Bırakıyorum Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Az Kullanılmış Bir Sevda Bırakıyorum , Paylasim, Oyun, Torrent,Az Kullanılmış Bir Sevda Bırakıyorum , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Az Kullanılmış Bir Sevda Bırakıyorum , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Az Kullanılmış Bir Sevda Bırakıyorum
|
Yükleniyor...
| | |