| Ekim 21, 2009, 02:50:14 ÖÖ |
|
|
 Zamanı sayar oldum artık, Geçsin mi, geçmesin mi, kararsızım... Yaşarken zorlanıyorum artık, Çünkü hep tıkanıyor, bir yerlerde... Sana kavuşmak istiyorum artık, Ama zaman geçtikçe, yaklaşıyor ayrılık... Hayâl kuramıyorum artık, Acıya boğuyor çünkü, her seferinde... Ve buluşturmak istiyorum kalplerimizi, Henüz çok yakınken...
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ağustos 09, 2011, 06:27:57 ÖS |
|
|
Google Words: Ayrılık Yakın Dosyasi, Ayrılık Yakın Belgesi, Ayrılık Yakın Programi, Ayrılık Yakın Oyunlari, Ayrılık Yakın Download, Ayrılık Yakın Resimleri, Ayrılık Yakın Hikayeleri, Ayrılık Yakın Haberleri, Ayrılık Yakın Indir,
Ayrılık Yakın Yükle, Ayrılık Yakın Videosu, Ayrılık Yakın Arsivi, Ayrılık Yakın Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Ayrılık Yakın, Paylasim, Oyun, Torrent,Ayrılık Yakın, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Ayrılık Yakın, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Ayrılık Yakın
|
Yükleniyor...
| |