• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Ayrılık mıydı; seni benden beni senden alan....
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 278 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ayrılık mıydı; seni benden beni senden alan....  (Okunma Sayısı 278 defa)
Haziran 13, 2009, 02:02:21 ÖÖ
SaFKaN'in Bilgileri
SaFKaN
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÇE KONUŞANA

Cinsiyet Bayan
Üye ID 187
Kayit Tarihi Ağustos 08, 2007, 01:00:00 ÖÖ
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4203
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ayrılık mıydı; seni benden beni senden alan....

filiz köylü

Bir yıla yaklaştı sen benden gideli. Beni benden alalı, seni benden götüreli. Ayrılık... bu kelime mi idi senden benden alan...
12/05/2009 - 06:12

Ayrılık... bu kelime mi idi senden benden alan...

Bir yıla yaklaştı sen benden gideli. Beni benden alalı, seni benden götüreli. Seni düşündüm yine bu gece, odam karanlık, perdem açık. Ay ışığı dökülüyor gökyüzünden ama yetmiyor beni aydınlatmaya. Düşüncelerim seni çağırıyor, hayallerimizi inşa etmek için. Tek başıma başaramam biliyorsun ben gücümü senden alıyordum. Düşündüm  kırdığımız hayaller kurduğumuz hayaller değil miydi?

Mevsimler geçti. Yine geldi çok az kaldı benden gittiğin mevsime, hayallerin enkaz olduğu günlere… Gittikten sonra dökülen yapraklar geri gelmeye başladı ya sen? Bendeki yapraklar da geri gelecek mi?

Ne kadar çok şeyi aynı anda yaşıyorum bir bilsen, ne kadar çok düşünce var aklımda.  Kime anlatsam dinler saatlerce beni? Kim hangi soruma hangi cevabı verir.? Anlatsam rahatlatırlar mı yoksa beni, bir gün geri döner diye. İnanır mıyım ya da ben senin bir gün döneceğine. Giderken.. Defalarca benden giderken dönmeyeceğini söyledi diyebilir miyim kimseye? Bunu kendime itiraf edemezken hem de…

Sana güvendiğim için istiyordum seni, senin yanında mutlu olduğum için….seni tanıdığım günden bugüne Biliyordum hiç gitmeyecektin, biliyordum kurduğumuz hayallerin bir bir kapılarını açacaktık. Korkum seni kaybetmekti.incitmek, hırpalamak, kendimden uzaklaştırmak istemiyordum. Ama şimdi hiçbir korkunun önüne geçemediğimi anladım. Kaybettim seni, hem de severken… sana sahip olduğun her şeyi değil, gerçekten almak istediklerimi vermek istiyordum…

Yine akşam oldu bak, ayrı şehirlerin havasını çekiyoruz içimize, yine sensiz bir gün daha bitti bak güneş yine ‘’üzgünüm’’ diye çekiliyor evine. Bak bende evimdeyim, senden uzak köşelerdeyim.. ayrılık kelimesi pencereme yansıyor, ışıltı değil bu! kirli bir cam yansıması. Yine karanlık çökecek, ‘’uyudun mu’’ diye mesaj gelmeyecek, uyuyakaldığım için tatlı kızışların olmayacak… yaklaşık bir yıldır alışamadım ben yokluğuna…

Bensiz nerelerdesin, sende benli düşüncelerde misin ?sen de yolda gördüklerini bana benzetiyor musun? Bir hırka sana tüm yaşananları anımsatıyor mu? Otobüs duraklarından sen de adım adım kaçıyor musun? Sende düşünüyor musun beni hala? Sen de özlüyor musun hala…

Hayat uzun sandığımız şu hayat aniden aldı seni elimden, senden sonra teker teker her şeyi… uzunluk  göreceliymiş senin yokluğunda anladım, senin yok oluşlarında gördüm meğer benim için hayat ne kadar kısa imiş..

Dön desem döner misin, kal desem kalır mısın? Yoksa düşüncelerimden habersiz bensiz yaşar mısın? Başlar mısın bensiz planlar kurmaya? Gel desem de  gelir misin?

Ayrılık meğer bu kelime imiş yollara yollar ekleyen.. günlerden günler çalan… meğer ne de cesurmuş.. seni benden, beni senden alan…..

Google Words: Ayrılık mıydı; seni benden beni senden alan.... Dosyasi, Ayrılık mıydı; seni benden beni senden alan.... Belgesi, Ayrılık mıydı; seni benden beni senden alan.... Programi, Ayrılık mıydı; seni benden beni senden alan.... Oyunlari, Ayrılık mıydı; seni benden beni senden alan.... Download, Ayrılık mıydı; seni benden beni senden alan.... Resimleri, Ayrılık mıydı; seni benden beni senden alan.... Hikayeleri, Ayrılık mıydı; seni benden beni senden alan.... Haberleri, Ayrılık mıydı; seni benden beni senden alan.... Indir, Ayrılık mıydı; seni benden beni senden alan.... Yükle, Ayrılık mıydı; seni benden beni senden alan.... Videosu, Ayrılık mıydı; seni benden beni senden alan.... Arsivi, Ayrılık mıydı; seni benden beni senden alan.... Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
Ayrılık mıydı; seni benden beni senden alan...., Paylasim, Oyun, Torrent, Ayrılık mıydı; seni benden beni senden alan...., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Ayrılık mıydı; seni benden beni senden alan...., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Ayrılık mıydı; seni benden beni senden alan....

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS