| Nisan 17, 2008, 11:21:52 ÖS |
|
|
 |
|
|
® KESKE YANLIZLIGIM KADAR YANIMDA OLSAYDIN! KESKE YANLIZLIGIMLA PAYLASTIGIMI SENINLE PAYLASSAYDIM! KESKE SENIN ADIN YANLIZLIK OLSAYDI VE BEN HEP YANLIZ KALSAYDIM!!!
® HEP KALANLARA GIDENLERI KATTIM! BIR GUN YERINE GECEMEDILER. O KALANLARA GIDENLERI KATTIM YINE BIR TANE SEN EDEMEDILER. ZOR GELDI AYRILIK ALISAMADIM.
® UNUTMAK ZOR ANLATMAKSA IMKANSIZ CUNKU SEN UNUTTUKCA HATIRLANAN VEDE ANLATTIKCA BITMEYENSIN.
® SENSIZLIK HAYAT DENEN DEFTERIN ZINDAN KARASI YAPRAKLARINA HASRET KIRMIZISIYLA MULTECI HUZUNLER YAZMAK GIB ASKIMM...
® ACIYI HISSETMIYORUM. SEVMEYI BECEREMIYORUM. CARESIZLIK HIC BITMEYEN BIR SENFONI SENSIZ...
® NASILKI SENSIZLIGI BEN YARATMADIYSAM YASAYACAGIN BENSIZLIKTE BENIM ESERIM OLMAYACAK UZULME UZULURSEN YILLARIN SENDEN ALACAGI TEK SEY GENCLIGIN OLACAKTIR...
® BIR KARANLIK GELIYOR YOKLUGUNUN ARDINDAN. NE ZAMAN GUNE$ BATSA BU SON GECEM DIYORUM. VAZGEC YALAN DUNYANIN KOHNE SALTANATINDAN. YETI$IR BUNCA KEDER BUNCA ELEM DIYORUM. BU NE BITMEZ AYRILIK, BU NE BITMEZ OZLEM DIYORUM.
® SEN SOZLERIME ALDIRMA,GOZLERIN ZAMANSIZ ISLANMASIN,GUNESIN NERDEN DOGDUGUNU BILIRSIN VE SENI NASIL SEVDIGIMI DE BILIRSIN EGER BITSIN DIYORSAR YINEDE SEN BILIRSIN..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Ayrılık Mesajları Dosyasi, Ayrılık Mesajları Belgesi, Ayrılık Mesajları Programi, Ayrılık Mesajları Oyunlari, Ayrılık Mesajları Download, Ayrılık Mesajları Resimleri, Ayrılık Mesajları Hikayeleri, Ayrılık Mesajları Haberleri, Ayrılık Mesajları Indir,
Ayrılık Mesajları Yükle, Ayrılık Mesajları Videosu, Ayrılık Mesajları Arsivi, Ayrılık Mesajları Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Ayrılık Mesajları, Paylasim, Oyun, Torrent,Ayrılık Mesajları, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Ayrılık Mesajları, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Ayrılık Mesajları
|
Yükleniyor...
|