| Ekim 21, 2009, 02:49:29 ÖÖ |
|
|
Her nereye gitsem, benimle gezdi Ayrılık, Hasretlik, Gurbet Acısı Benimle okudu, benimle yazdı Ayrılık, Hasretlik, Gurbet Acısı! ..
Yandı bu yüreğim kavrulmaz oldu Dumanım göklere savrulmaz oldu Hep benimle kaldı, ayrılmaz oldu Ayrılık, Hasretlik, Gurbet Acısı
Bülbülüm gülümde kafesim oldu Çaldığım türküde hep sesim oldu Yediğim, içtiğim nefesim oldu Ayrılık, Hasretlik, Gurbet Acısı
Şah Turna yaramı saramaz oldum Diken doldu güller deremez oldum Ölümü dirimi göremez oldum… Ayrılık, Hasretlik, Gurbet Acısı! ...
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Ayrılık Gurbet acısı! Dosyasi, Ayrılık Gurbet acısı! Belgesi, Ayrılık Gurbet acısı! Programi, Ayrılık Gurbet acısı! Oyunlari, Ayrılık Gurbet acısı! Download, Ayrılık Gurbet acısı! Resimleri, Ayrılık Gurbet acısı! Hikayeleri, Ayrılık Gurbet acısı! Haberleri, Ayrılık Gurbet acısı! Indir,
Ayrılık Gurbet acısı! Yükle, Ayrılık Gurbet acısı! Videosu, Ayrılık Gurbet acısı! Arsivi, Ayrılık Gurbet acısı! Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Ayrılık Gurbet acısı! , Paylasim, Oyun, Torrent,Ayrılık Gurbet acısı! , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Ayrılık Gurbet acısı! , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Ayrılık Gurbet acısı!
|
Yükleniyor...
|