| Temmuz 08, 2008, 07:30:52 ÖS |
|
|
 Hayat; .....Yokluğu var edecek kadar erdemli. Yanlızlık; ......Dünyaya haykıracak kadar yoksun. Sen; ......Beni yokluğunla sınayacak kadar acımasız. ve ben; ......Kendimle kavgalı...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2008, 07:32:52 ÖS Gönderen: KuZuM19 »
|
|
|
|
| Temmuz 08, 2008, 08:07:38 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Temmuz 08, 2008, 10:28:00 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
teşekkür ederim kadir abi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: AYRILIK Dosyasi, AYRILIK Belgesi, AYRILIK Programi, AYRILIK Oyunlari, AYRILIK Download, AYRILIK Resimleri, AYRILIK Hikayeleri, AYRILIK Haberleri, AYRILIK Indir,
AYRILIK Yükle, AYRILIK Videosu, AYRILIK Arsivi, AYRILIK Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
AYRILIK, Paylasim, Oyun, Torrent,AYRILIK, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, AYRILIK, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, AYRILIK
|
Yükleniyor...
| | |