| Şubat 06, 2008, 03:02:32 ÖS |
|
|
terk edildim ya uff hala seviorm derdime çare doktor ;D 
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 24, 2008, 10:04:50 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
sen terk edilmişsin ama mutlusun bakıyorum sen ilacını bulursun kendin gülebildiğine göre aşık değilsin bence doktora ihtiyacın yok
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 07, 2008, 06:18:51 ÖS |
|
OnLiNe_DeWiL
|
AMAN DOOOKKTOOOR CANIM CICIM DOOKTOR DERDIME BIR CAREEEEE UNLU TURK DUSUNUR YAZAR CIZER SONRA OLMADI DER SILER BUYUK USTAD CANDAN ERCETIN DIO VALLA BEN DEMIOM DOKTOR NERDE BU ARADA ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 28, 2008, 12:29:16 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
üzülme qanqy
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: ayrıldım Dosyasi, ayrıldım Belgesi, ayrıldım Programi, ayrıldım Oyunlari, ayrıldım Download, ayrıldım Resimleri, ayrıldım Hikayeleri, ayrıldım Haberleri, ayrıldım Indir,
ayrıldım Yükle, ayrıldım Videosu, ayrıldım Arsivi, ayrıldım Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
ayrıldım, Paylasim, Oyun, Torrent,ayrıldım, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, ayrıldım, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, ayrıldım
|
Yükleniyor...
| | | |