| Eylül 14, 2008, 03:18:07 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Eylül 15, 2008, 09:32:44 ÖÖ |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
waayyy cookk guseell paylaşım için teşekkürler :-\
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 15, 2008, 10:29:02 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
güzel paylaşım kardeşim teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 15, 2008, 11:11:17 ÖÖ |
|
n_e_h_i_r
|
ÇOK GÜZEL SAOL
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
| Eylül 15, 2008, 11:25:39 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Güzel Paylasım Emğine sağlık
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Eylül 15, 2008, 06:20:13 ÖS |
|
EmRe-Y
|
Teşekkür ederim arkadaşlar beğendiğinize sevindim ..
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
|
Google Words: Ay İle İlginç Çalışma Dosyasi, Ay İle İlginç Çalışma Belgesi, Ay İle İlginç Çalışma Programi, Ay İle İlginç Çalışma Oyunlari, Ay İle İlginç Çalışma Download, Ay İle İlginç Çalışma Resimleri, Ay İle İlginç Çalışma Hikayeleri, Ay İle İlginç Çalışma Haberleri, Ay İle İlginç Çalışma Indir,
Ay İle İlginç Çalışma Yükle, Ay İle İlginç Çalışma Videosu, Ay İle İlginç Çalışma Arsivi, Ay İle İlginç Çalışma Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Ay İle İlginç Çalışma, Paylasim, Oyun, Torrent,Ay İle İlginç Çalışma, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Ay İle İlginç Çalışma, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Ay İle İlginç Çalışma
|
Yükleniyor...
| | | | | |