| Nisan 12, 2008, 10:41:26 ÖS |
|
|
Atam benim en büyük saygı duyduğum değerim vatanımdır ve bu değer uğruna hiçbir tehlikeyi düşünmeden her tehlikenin içine atılabilecek bir vatan evlkadıyım ve vatanıma ödenecek bir borcum varsa canımla ödemeye hazırım. atam yıllar sonra yattığın yerde kemiklerini sızlattılar bizlere konuşma fırsatı vermediler ama artık son bizi yok sayanlar varlığımızı anlayacaklardır ve bir hesap sorulacaktır. Bu vatanı sahipsiz sananlar arkasına bakmadan kaçacaklar bizden kaçanlar yolun sonunda seni gördüklerinde kaçamayacaklar "hür bir ülke bağımsız bir TÜRKİYE " bizler bu ülkenin bölücüleri değiliz bu ülkenin çocuklarıyız bizler bu ülkeyi satanlardan değil koruyanlardanız. Ve bu ülkeyi kanımın son damlasına kadar koruyacağımıza and içeriz. TÜRKÜN ÖNÜNDE SANCAK BİZ ALLAHA EĞİLİRİZ ANCAK NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 13, 2008, 02:10:07 ÖS |
|
Professional
Ziyaretçi
|
ah ah atam sen kalk ben yatam ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 13, 2008, 02:17:33 ÖS |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
valla hiç fena olmaz heee
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 13, 2008, 02:20:43 ÖS |
|
Professional
Ziyaretçi
|
valla hiç fena olmaz heee ben hayatımdan memnunum atam saka yaptım sen yat ben yasayacam ;D ;D ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 17, 2008, 03:10:34 ÖS |
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
;D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: ATAYA SESLENİŞ Dosyasi, ATAYA SESLENİŞ Belgesi, ATAYA SESLENİŞ Programi, ATAYA SESLENİŞ Oyunlari, ATAYA SESLENİŞ Download, ATAYA SESLENİŞ Resimleri, ATAYA SESLENİŞ Hikayeleri, ATAYA SESLENİŞ Haberleri, ATAYA SESLENİŞ Indir,
ATAYA SESLENİŞ Yükle, ATAYA SESLENİŞ Videosu, ATAYA SESLENİŞ Arsivi, ATAYA SESLENİŞ Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
ATAYA SESLENİŞ, Paylasim, Oyun, Torrent,ATAYA SESLENİŞ, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, ATAYA SESLENİŞ, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, ATAYA SESLENİŞ
|
Yükleniyor...
| | | | |