| Ocak 04, 2008, 05:03:48 ÖS |
|
|
Bu 20 Kişiden Kimler tekrar yaşasın kimler tekrar hayatta olsun Oylama bittiği zaman ilk 3e girenler oylamayı kazanmış olacak Mustafa Kemal Atatürkü oylarımızla ilk 3'ün içine alalım Haydi! Bu mesajı msninizde yada forumda olsun herkese iletin Tanıdığınız tanımadığınız her TÜRK'e! Oylama yapacağınız web sitesi: Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 20, 2008, 06:02:43 ÖS |
|
bora
|
ILK UCE GIRENLER HAYATA MI DONUCEK BOS ISLERLE UGRASMAYIN ATATURK BIZI KURTARAN BUYUK BIR INSANDIR ONUN DEGERINI BIZ BILIYORUZ O YUZDEN BOLE SELERE GEREK YOK ONUN ACTIGI YOLDA DEVAM ETMEK ONUYASSATIGIMIZ ANLAMINA GELIR MANTIKLI OLALALIM - REP
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 20, 2008, 09:53:16 ÖS |
|
bαL10cuк
|
ama orası bir yabancı site ATATÜRK'e olan sevgimizi onlarla görsünler .............
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Şubat 16, 2008, 01:17:45 ÖÖ |
|
aCCeLeRaToR
|
merhabalar arkadaşlar bazı olayları kendi üztümüze almakta üstümüze yok diyelim eğer ölüleri gerçekten diriltmek istiyorsak günümüzde haksızlığa uğrayan insalrın özgürlüklerini diriltmekle başlasak daha iyi olmazmı?? büyük önderi hepimiz arıyoruz ama o insan hiç bir zaman bir avrupalı bizimle bu şekilde övünücek diye oy kulandırtmazdı ayrıca şu anda yaşasaydı (örnek) başı kapalı bir kız okula hatta ve hatta üniversiteye girebilirdi. LÜTFEN rica ediyorum misyonumuzu ve vizyonumuzu ortaya koyalım 80 yılın vizyonu atatürkse 81.yılın vizyonu dünya üzerine kurduğumuz hükmümüz olsun herkese selam fatih abi ben yılmaz...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 24, 2008, 05:32:07 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Atatürkçüyüm hemde koyu bir milliyetçiyim tüm dünya türkün atasına olan bağlılığını zaten biliyor ama accelarator kardeş ben atamızn türbanlı kızları okula göndereceğini sanmıyorum çünkü kültürde gelşme kadının açılmasıyla baslamıstır. bu kavram atamızdan gelıyor ne kadar üzücüde olsa.
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Şubat 24, 2008, 05:36:56 ÖS |
|
bαL10cuк
|
Atatürkçüyüm hemde koyu bir milliyetçiyim tüm dünya türkün atasına olan bağlılığını zaten biliyor ama accelarator kardeş ben atamızn türbanlı kızları okula göndereceğini sanmıyorum çünkü kültürde gelşme kadının açılmasıyla baslamıstır. bu kavram atamızdan gelıyor ne kadar üzücüde olsa.
:o ::) :-X :-*
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: Atatürk'e Oy Verelim!.. Dosyasi, Atatürk'e Oy Verelim!.. Belgesi, Atatürk'e Oy Verelim!.. Programi, Atatürk'e Oy Verelim!.. Oyunlari, Atatürk'e Oy Verelim!.. Download, Atatürk'e Oy Verelim!.. Resimleri, Atatürk'e Oy Verelim!.. Hikayeleri, Atatürk'e Oy Verelim!.. Haberleri, Atatürk'e Oy Verelim!.. Indir,
Atatürk'e Oy Verelim!.. Yükle, Atatürk'e Oy Verelim!.. Videosu, Atatürk'e Oy Verelim!.. Arsivi, Atatürk'e Oy Verelim!.. Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Atatürk'e Oy Verelim!.. , Paylasim, Oyun, Torrent,Atatürk'e Oy Verelim!.. , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Atatürk'e Oy Verelim!.. , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Atatürk'e Oy Verelim!..
|
Yükleniyor...
| | | | | |