| Ekim 10, 2008, 05:31:20 ÖS |
|
|
İLK DEFA GÖZGÖZE GELMİSLERDİ
ÇOCUK ELİNİ UZATTI
HADİ TUT DEDİ
KIZ OLMAZ ÜZÜLMENİ İSTEMEM DEDİ
ÇOCUK OLSUN AŞKTA ACIYADA YER VAR DEDİ
KIZ ELİNİ VERDİ
ŞİMDİ YAKLAŞ DEDİ
KIZ OLMAZ BAĞLANIRSIN DEDİ
ÇOCUK AŞKTA KAYBETMEYEDE YER VAR DEDİ
KIZ YAKLAŞTI
SARILDILAR
KIZ KALKTI
GİTMEM GEREK DEDİ
ÇOCUK NEDEN DEDİ
KIZ AŞKTA AYRILIĞIDA YER VER DEDİ
ÇOCUK KALKTI
PEKİ O ZAMAN GİTMEM GEREK DEDİ
AYRILDILAR
İKİSİDE AYNI ANDA AYNI KELİMELERİ DÖKTÜLER AŞK'TA ÖLÜMEDE YER VAR
BİR DAMLA GÖZ YASINDA SAKLADILAR AŞKLARINI
HÜKMÜN SONUM OLSA SENDEN BASKASINA KANMAZ BU GÖNÜL
SEVMEZ İŞTE SEVEMEZ YERİNE KOYAMAZ BİR ÖMÜR
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ekim 10, 2008, 05:37:46 ÖS |
|
SaFKaN
|
güzeldi gerçekten aşkta her şey var... bu hikaye bana birşeyi hatırlattı anladın sen... +rep
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ekim 10, 2008, 05:40:20 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
güzeldi gerçekten aşkta her şey var... bu hikaye bana birşeyi hatırlattı anladın sen... +rep
Neyi anlamadı ben
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ekim 10, 2008, 05:41:47 ÖS |
|
SaFKaN
|
neyse sonra anlatırım ok?
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ekim 10, 2008, 05:43:16 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
ok ole olsun bakalım :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ekim 10, 2008, 10:02:47 ÖS |
|
n_e_h_i_r
|
çok güzel gerçekten aşkta herşey varrr
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
|
Google Words: Aşk'ta Ayrılığa Yer Ver Sevdiğim Dosyasi, Aşk'ta Ayrılığa Yer Ver Sevdiğim Belgesi, Aşk'ta Ayrılığa Yer Ver Sevdiğim Programi, Aşk'ta Ayrılığa Yer Ver Sevdiğim Oyunlari, Aşk'ta Ayrılığa Yer Ver Sevdiğim Download, Aşk'ta Ayrılığa Yer Ver Sevdiğim Resimleri, Aşk'ta Ayrılığa Yer Ver Sevdiğim Hikayeleri, Aşk'ta Ayrılığa Yer Ver Sevdiğim Haberleri, Aşk'ta Ayrılığa Yer Ver Sevdiğim Indir,
Aşk'ta Ayrılığa Yer Ver Sevdiğim Yükle, Aşk'ta Ayrılığa Yer Ver Sevdiğim Videosu, Aşk'ta Ayrılığa Yer Ver Sevdiğim Arsivi, Aşk'ta Ayrılığa Yer Ver Sevdiğim Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Aşk'ta Ayrılığa Yer Ver Sevdiğim, Paylasim, Oyun, Torrent,Aşk'ta Ayrılığa Yer Ver Sevdiğim, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Aşk'ta Ayrılığa Yer Ver Sevdiğim, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Aşk'ta Ayrılığa Yer Ver Sevdiğim
|
Yükleniyor...
| | | | | |