| Temmuz 25, 2009, 12:25:32 ÖÖ |
|
|
yazdığım her şiirde gizli öznemsin benim kinayeli değil,sırf sanadır sözlerim kullanacağım bu sözcüğü ilk ve hep sen duyacaksın "hayatıma hayat kattın hayatım"
dilim döndükçe seni satırlara yazmaya çalışıyorum bak,artık devrik cümle bile kurmuyorum aşağıdaki cümlede hiçbir anlatım bozukluğu yok "hayatıma hayat kattın hayatım"
sana olan aşkım hakkında kafamda soru işareti barındırmıyorum cümlenin sonunda üç nokta da bırakmıyorum araya hiç virgül koymadan sadece seni yazıyorum "hayatıma hayat kattın hayatım"
cümledeki en vurgulu sözcüğü sana ayırdım tüm kalbimle ve benliğimle sana bağlandım galiba,sanırım,olmalı;gibi tereddüt yaşamıyorum yazarken "sen hayatıma hayat kattın hayatım"
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Ask Seninle Deger Kazandı... Dosyasi, Ask Seninle Deger Kazandı... Belgesi, Ask Seninle Deger Kazandı... Programi, Ask Seninle Deger Kazandı... Oyunlari, Ask Seninle Deger Kazandı... Download, Ask Seninle Deger Kazandı... Resimleri, Ask Seninle Deger Kazandı... Hikayeleri, Ask Seninle Deger Kazandı... Haberleri, Ask Seninle Deger Kazandı... Indir,
Ask Seninle Deger Kazandı... Yükle, Ask Seninle Deger Kazandı... Videosu, Ask Seninle Deger Kazandı... Arsivi, Ask Seninle Deger Kazandı... Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Ask Seninle Deger Kazandı... , Paylasim, Oyun, Torrent,Ask Seninle Deger Kazandı... , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Ask Seninle Deger Kazandı... , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Ask Seninle Deger Kazandı...
|
Yükleniyor...
|