| Ocak 26, 2008, 05:57:06 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Ocak 26, 2008, 09:04:17 ÖS |
|
fatcil
|
ellerine saplık kardeş güzel bir anlatım +rep
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 27, 2008, 02:39:45 ÖS |
|
bysessiz19
|
teşekkurler saol
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Ocak 28, 2008, 01:12:34 ÖS |
|
PiSKoPaT_34
|
emeğine sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 04, 2008, 02:42:10 ÖS |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
emeğine sağlık güsel anlatım ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 15, 2008, 03:29:11 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mart 28, 2008, 01:29:34 ÖS |
|
n_e_h_i_r
|
güzel anlatım saol
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
| Mart 28, 2008, 05:04:24 ÖS |
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
emeğine sağlık saol paylaşım için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Aşk Nasıl bir Şeydir.... Dosyasi, Aşk Nasıl bir Şeydir.... Belgesi, Aşk Nasıl bir Şeydir.... Programi, Aşk Nasıl bir Şeydir.... Oyunlari, Aşk Nasıl bir Şeydir.... Download, Aşk Nasıl bir Şeydir.... Resimleri, Aşk Nasıl bir Şeydir.... Hikayeleri, Aşk Nasıl bir Şeydir.... Haberleri, Aşk Nasıl bir Şeydir.... Indir,
Aşk Nasıl bir Şeydir.... Yükle, Aşk Nasıl bir Şeydir.... Videosu, Aşk Nasıl bir Şeydir.... Arsivi, Aşk Nasıl bir Şeydir.... Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Aşk Nasıl bir Şeydir...., Paylasim, Oyun, Torrent,Aşk Nasıl bir Şeydir...., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Aşk Nasıl bir Şeydir...., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Aşk Nasıl bir Şeydir....
|
Yükleniyor...
| | | | | | | |