| Ağustos 29, 2007, 08:36:39 ÖÖ |
|
|
ilk goruste aski anliyorumda, omur boyu birinin suratina bakaniki kisi arasinda ask bir mucizeden baska birsey degil !!! Bill Cosby
---------------------------------------------------------------------------------------------------- Ask karsindakini bulunmaz Hint kumasi sanmanla sersemin teki oldugunu anlaman arasinda gecen zamandir.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- Ben ona baktim, o bana bakti, simdi dort cocuga bakiyoruz. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayim ----------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Ask Esprileri Dosyasi, Ask Esprileri Belgesi, Ask Esprileri Programi, Ask Esprileri Oyunlari, Ask Esprileri Download, Ask Esprileri Resimleri, Ask Esprileri Hikayeleri, Ask Esprileri Haberleri, Ask Esprileri Indir,
Ask Esprileri Yükle, Ask Esprileri Videosu, Ask Esprileri Arsivi, Ask Esprileri Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Ask Esprileri, Paylasim, Oyun, Torrent,Ask Esprileri, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Ask Esprileri, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Ask Esprileri
|
Yükleniyor...
|