• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Aşk benim hiç Senin olmamış
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 317 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Aşk benim hiç Senin olmamış  (Okunma Sayısı 317 defa)
Mayıs 15, 2010, 11:55:43 ÖS
SaFKaN'in Bilgileri
SaFKaN
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÇE KONUŞANA

Cinsiyet Bayan
Üye ID 187
Kayit Tarihi Ağustos 08, 2007, 01:00:00 ÖÖ
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4203
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Aşk benim hiç Senin olmamış

Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim dersin, susar mıyım, gülüp geçer miyim yoksa …?
Aslında alıştırmalıyım kendimi hiç dönmeyecekmişsin, dönülmeyecek bir yerdeymişsin gibi farzetmeli, unutmalı. Seni hiç tanımamış gibi yaşamımı sürdürmeliyim. Var olduğum her yer aşk(ın) şehri olmalı artık, yeniden sevmenin, sevilebilmenin yeri her yer, zamanı yaşanan ve gelecek tüm zamanlar olmalı benim için. Evet, sayfalardan koparıp bir bir savurmalıyım seni yaşanmış tüm zamanlara, uzaklaşan her adımımla hapsetmeliyim bu anılar sokağına. Kopan takvim yaprakları sensiz geçen günleri saymamalı, bende yokluğunun güncesini tutmayı artık bırakmalıyım. Her yeni güne seni getirmedi diye isyan etmemeliyim. Kabullenebilmeli, hazmedebilmeli, aldırmamalı hatta sana hak verebilmeliyim. Bu satırlarla büyümeye başlamalıyım, sırf seni ve çocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için. Zira yoksun. Sanki benim hiç senim olmamış, sanki bizi hiç yaşamamışız, sanki aşk denen o hoyrat şarkıyı mırıldanmış ve sonra yarım bırakmışız gibi. Artık yeni bir şarkı söylemenin vakti, Yaşanmışlığına, yitikliğime hiç aldırmadan,
Sanki benim hiç senim olmamış gibi…

Haziran 04, 2010, 05:08:15 ÖS
serdar1111'in Bilgileri
serdar1111
Newbie
*

Cinsiyet Bay
Üye ID 3460
Kayit Tarihi Haziran 04, 2010, 12:33:32 ÖS
Nerden istanbul
Mesaj Sayisi 76
Rep Puani

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

eline sağlık teşekkürler..

Google Words: Aşk benim hiç Senin olmamış Dosyasi, Aşk benim hiç Senin olmamış Belgesi, Aşk benim hiç Senin olmamış Programi, Aşk benim hiç Senin olmamış Oyunlari, Aşk benim hiç Senin olmamış Download, Aşk benim hiç Senin olmamış Resimleri, Aşk benim hiç Senin olmamış Hikayeleri, Aşk benim hiç Senin olmamış Haberleri, Aşk benim hiç Senin olmamış Indir, Aşk benim hiç Senin olmamış Yükle, Aşk benim hiç Senin olmamış Videosu, Aşk benim hiç Senin olmamış Arsivi, Aşk benim hiç Senin olmamış Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
Aşk benim hiç Senin olmamış , Paylasim, Oyun, Torrent,Aşk benim hiç Senin olmamış , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Aşk benim hiç Senin olmamış , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Aşk benim hiç Senin olmamış

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS