| Ekim 12, 2007, 10:00:05 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Şubat 08, 2008, 08:26:40 ÖÖ |
|
asi_genç
|
askerde çok var herelde gönlünce olsun emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
[font=ARİAL]Gözlerinin daldığı noktada ben varım.çünkü o an ben seni düşünüyor olucam [/font][/b]
|
|
| Şubat 25, 2008, 09:02:48 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
hepsi çok güzel keşke bunların mektup kağıtları da satılsa çok işe yarar ama ben bulamıyom emeğine sağlık ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Asıklar İçin Fontlar ;) Dosyasi, Asıklar İçin Fontlar ;) Belgesi, Asıklar İçin Fontlar ;) Programi, Asıklar İçin Fontlar ;) Oyunlari, Asıklar İçin Fontlar ;) Download, Asıklar İçin Fontlar ;) Resimleri, Asıklar İçin Fontlar ;) Hikayeleri, Asıklar İçin Fontlar ;) Haberleri, Asıklar İçin Fontlar ;) Indir,
Asıklar İçin Fontlar ;) Yükle, Asıklar İçin Fontlar ;) Videosu, Asıklar İçin Fontlar ;) Arsivi, Asıklar İçin Fontlar ;) Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Asıklar İçin Fontlar ;) , Paylasim, Oyun, Torrent,Asıklar İçin Fontlar ;) , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Asıklar İçin Fontlar ;) , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Asıklar İçin Fontlar ;)
|
Yükleniyor...
| | |