| Ağustos 09, 2011, 06:44:21 ÖS |
|
|
Yani Artık...Yokmusun?
Yoksa Yaşadıklarımız Yaşamadıklarımız kadar yalan mı?
Sayfa sayfa anılar o kadar güzelken Nereden çıktı Yakamozdaki bu ayrılık fırtınası?...
Her anımı değerli kılan o gözlerin Hangi yollarda,kimi arıyor şimdi?
Söyle! Hangi uçurumlarda Kime sarılıyorsun şimdi?
Kimin yanında koyuyorsun; O kahpe bardakları teker teker Her defasında bir tane daha dercesine...
Bense hala; Bir uçurtmanın saflığında arıyorum seni Ya da yalancı bir aynada...
Nerelerdesin?
Kimlesin?
Neden bir cevabı bile çok gördün? Neden beni paket paket sigaralara mahkum bıraktın? Neden beni, Söz verdiğin; Yelkovan ve akrebin seviştiği vakitte Yıllarca beklettin?
Söyle! Şimdi hangi intihar kurtarır beni, Ya da hangi macera?
Hangi sayfalar rahatlatır beni? Hangi sahiller uzak tutar beni senden?
Hangi güneş açar şimdi üstümde? Anlamıyormusun? sonu gelmez gecelere terkettin beni... Ve bitmek bilmeyen yıllara...
Yoksa Sende mi diğerleri gibisin? Yani artık yokmusun? Yani artık yokmusun? Yani artık yok... Yani artık... Yani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Artık...Yokmusun? Dosyasi, Artık...Yokmusun? Belgesi, Artık...Yokmusun? Programi, Artık...Yokmusun? Oyunlari, Artık...Yokmusun? Download, Artık...Yokmusun? Resimleri, Artık...Yokmusun? Hikayeleri, Artık...Yokmusun? Haberleri, Artık...Yokmusun? Indir,
Artık...Yokmusun? Yükle, Artık...Yokmusun? Videosu, Artık...Yokmusun? Arsivi, Artık...Yokmusun? Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Artık...Yokmusun?, Paylasim, Oyun, Torrent,Artık...Yokmusun?, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Artık...Yokmusun?, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Artık...Yokmusun?
|
Yükleniyor...
|