| Nisan 05, 2008, 01:11:51 ÖS |
|
|
tabiki nezo sende ailemizdensin !!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 06, 2008, 11:08:29 ÖÖ |
|
nezo87
|
saol esmer barbi aileean gördüğünüz için teşekürler ;) tabiki nezo sende ailemizdensin !!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 06, 2008, 12:37:28 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Sende ailemizdensin tabiki
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 06, 2008, 01:04:08 ÖS |
|
nezo87
|
Sende ailemizdensin tabiki
tekrar tekrar teşekkürler hepinize saolun varolun iyiki varsınız 2 günde alıştım size yaw
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 06, 2008, 01:57:00 ÖS |
|
bαL10cuк
|
biz böyleyiz işte aile gibi olduk :)
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 07, 2008, 01:39:35 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
arkadaşlar 2 haftadır internette sorun olduğu için siteye giremedim ama sorun halledildi bundan sonra yine paylaşımlarımla burdayım :D
İYİKİ GELDİN HA SİTE SANA HASRETTTİ ;D ;D ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 07, 2008, 07:47:21 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
kambersiz düğün olur mu hiç ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 07, 2008, 07:50:47 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
demi halayın basını kım cekcek ;D ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: ARTIK GELDİM Dosyasi, ARTIK GELDİM Belgesi, ARTIK GELDİM Programi, ARTIK GELDİM Oyunlari, ARTIK GELDİM Download, ARTIK GELDİM Resimleri, ARTIK GELDİM Hikayeleri, ARTIK GELDİM Haberleri, ARTIK GELDİM Indir,
ARTIK GELDİM Yükle, ARTIK GELDİM Videosu, ARTIK GELDİM Arsivi, ARTIK GELDİM Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
ARTIK GELDİM, Paylasim, Oyun, Torrent,ARTIK GELDİM, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, ARTIK GELDİM, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, ARTIK GELDİM
|
Yükleniyor...
| | | | | | | |