| Mart 20, 2008, 02:53:11 ÖS |
|
|
arkadaşlar 2 haftadır internette sorun olduğu için siteye giremedim ama sorun halledildi bundan sonra yine paylaşımlarımla burdayım :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 20, 2008, 06:31:50 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
h.g. :)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mart 20, 2008, 06:33:21 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
h.b. kadir abi kusura bakmayın haber de veremedim bi anda internet kesildi yeniden bağlatmak zorunda kaldık
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 20, 2008, 06:42:58 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Önemli değil canım aile bireylerinin her zaman yanındayız bizi unutmadığın tesekkürler.
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mart 20, 2008, 08:02:20 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
ama acayip özledim siteyi sağolasın ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 20, 2008, 08:04:05 ÖS |
|
bαL10cuк
|
hehe h.g Demet devam paylaşımlara ;D
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mart 20, 2008, 08:07:41 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
hehe h.g Demet devam paylaşımlara ;D
evett devam tşk ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 21, 2008, 02:38:04 ÖÖ |
|
DRaGoN
|
nerdesın kız sen bı da bole sakalar yapma olur mu
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 21, 2008, 07:44:38 ÖÖ |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
nerdesın kız sen bı da bole sakalar yapma olur mu
ya abi kaç gündür internet yoktu ama bi daha yapmam ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 21, 2008, 11:31:08 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
internet yk yha senin canın çk sıkılmıştır şimdi Demet :o
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mart 21, 2008, 01:38:29 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
internet yk yha senin canın çk sıkılmıştır şimdi Demet :o
ewet ya patladım ama interneti sadece sitemiz için kullanıyorum ben inş yine aynı sorunla karşılaşmam :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 21, 2008, 05:03:16 ÖS |
|
bysessiz19
|
inşallah ;D baylaşımlarının devamını bekliyoruz ;D
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Mart 21, 2008, 07:11:17 ÖS |
|
bαL10cuк
|
inş. Demetcim
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mart 21, 2008, 10:47:01 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
inş. Demetcim
herkese tşk :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 01:10:30 ÖS |
|
nezo87
|
HOŞGELDİN KIIZ BİDE NAABER YA BAK NE GÜZEL ARKADASLAR HEMEN DESTEK OLUYOLAR GÖZLERİ YASARDI NE KADAR GÜZEL Bİ YERE GELMİŞİM BENİDE ARANIZA ALIRSANIZ VE YAHUT ALDIYSANIZ TESEKKÜR EDER HEPİNİZİ ALLAHA EMANET EDERİM BU DA YASLILAR GİBİ OLDU YAA AMA GÜZEL OLDU Dİ Mİ BANA KATILAN VAR MI?arkadaşlar 2 haftadır internette sorun olduğu için siteye giremedim ama sorun halledildi bundan sonra yine paylaşımlarımla burdayım :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: ARTIK GELDİM Dosyasi, ARTIK GELDİM Belgesi, ARTIK GELDİM Programi, ARTIK GELDİM Oyunlari, ARTIK GELDİM Download, ARTIK GELDİM Resimleri, ARTIK GELDİM Hikayeleri, ARTIK GELDİM Haberleri, ARTIK GELDİM Indir,
ARTIK GELDİM Yükle, ARTIK GELDİM Videosu, ARTIK GELDİM Arsivi, ARTIK GELDİM Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
ARTIK GELDİM, Paylasim, Oyun, Torrent,ARTIK GELDİM, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, ARTIK GELDİM, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, ARTIK GELDİM
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |